Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bende wishman'in evine tasincam bide isletecek pansiyon buldum mu Oooh miss! simdi cok gidip haktanla inci'yi cok rahatsz edip bezdirmek istemiyorum
Salonu senin icin kapatiriz. Giris kapisi ortak olur. Pasa pasa yasarsin. Ama benden izinsiz eve arkadas getirmek yok. Berna'lara gittiginde orda dagitirsiniz...
Ooh tamamdir! Aksam yemekleri ve sabah kahvaltilari benden hatta raki sofrasiysa kesinlikle mezeeeler benden rakisini kpan kavundan anlaayan kapsin gelsin!
Bende wishman'in evine tasincam bide isletecek pansiyon buldum mu Oooh miss! simdi cok gidip haktanla inci'yi cok rahatsz edip bezdirmek istemiyorum
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Baran ile bir kac yıl icinde İzmir'e taşınmaya kararliyiz ne kadar İstanbul aşığı olsam da kisi sayısının artmasıyla İzmir yaşanması icin ideal bir yer
)
Sen Sile'ye gidersin ben Foca'ya 30 dk'de giderim Ayvalik 1.5 saat.. Cunda'da balik yeris gel :P
sen ayda yilda bir gitmekten bahsediosun bide. benim soylemek istedigim o kadar sureyi trafikte gecireceksem, kiyaslarsan Izmir'de cok daha uzun yol alabilirsin. Yoksa isten ewe 15 dakika.. mesafe 25 km.. Mesai basi/sonu 25 dk bulmaz. Kisacasi ister Istanbul, Izmir olsun ister Los Angeles veya Tokyo.. trafigin iyisi olmaz en kisasi en iyisi..
Ben Istanbul'da arabam varken de bulundum. 6 ay araba Nistantasi'nda ewin onunde yatti. Sadece bir kere dugun sebebiyle Kartal'a gittim. 6 ay..
Toplu tasima olarak Istanbul, sehrin buyuklugune gore cok basarili. Istanbul'da en iyi iki kisisel ulasim aracini soyliyim; birisi motorsiklet, digeri helikopter
gulu seven dikenine katlaniyor burada dogup buyuyen buradan vazgecemiyi napalim hitman ben cts gunu 20'dk'da geliyorum ki idealtepe - nisantasida az bi yol degil ki ben trafigin icinde yasiyorum her gun okula gidiyordum gecen sene hazirlik sinifi kafasi .. idealtepe beyazit hic hos bir parkur degil .. toplu tasima yerine otomobille gittin mi tam bi eziyet :/
izmir - istanbul 1 saat yollar gozumde buyumez eserler gelirim kahvemi hazirda tut sen cunda mmm balik mmm .. urladakide guzeldi aslinda mmmm
haa tabi soylede dusunulebilir avrupa yakasina tasin deseler kabul etmem bebekmis istinyeymis bana sessiz sakin nezih bir semt lazim idealtepe bu yuzden cok ideal lokasyon bakimindan cok iyi tren,minibus yolu sahil yolu e-5 hepsi cok yakin 2'dk'da kucukyaliya gidio kucuk takamiza atladikmi 15dk adalar,ido'ya bindimmmi sip avrupa yakasi ..
)
Sen Sile'ye gidersin ben Foca'ya 30 dk'de giderim Ayvalik 1.5 saat.. Cunda'da balik yeris gel :P
sen ayda yilda bir gitmekten bahsediosun bide. benim soylemek istedigim o kadar sureyi trafikte gecireceksem, kiyaslarsan Izmir'de cok daha uzun yol alabilirsin. Yoksa isten ewe 15 dakika.. mesafe 25 km.. Mesai basi/sonu 25 dk bulmaz. Kisacasi ister Istanbul, Izmir olsun ister Los Angeles veya Tokyo.. trafigin iyisi olmaz en kisasi en iyisi..
Ben Istanbul'da arabam varken de bulundum. 6 ay araba Nistantasi'nda ewin onunde yatti. Sadece bir kere dugun sebebiyle Kartal'a gittim. 6 ay..
Toplu tasima olarak Istanbul, sehrin buyuklugune gore cok basarili. Istanbul'da en iyi iki kisisel ulasim aracini soyliyim; birisi motorsiklet, digeri helikopter
Katiliyorum haktan ogs mi 1,5 sene once aldim 100 tl yukledim su an 40 tl var karsiya gecmem gecenede uzulurum evimden isim ortakoy-maslak 10 km saat 9:20 gece cik 9:45 te maslaktasin aksam donerken 7:00 gibi cik in sahile 7:20 evdesin onemli olan zaman ve km degil malesef hayatimizi trafige gore ayalamamiz lazim
)
Bir yorum yaz: