Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa? Eylul 2012

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Siz Istanbullular'in yolda 1 saat harcamalarina mutlu olmanizi anlamak, bir Izmirli olarak benim icin mumkun degil
    ben bir saatte Izmir'den Cesme'ye yada Dikili'ye yazligima gidiyorum..
    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Siz Istanbullular'in yolda 1 saat harcamalarina mutlu olmanizi anlamak, bir Izmirli olarak benim icin mumkun degil
      ben bir saatte Izmir'den Cesme'ye yada Dikili'ye yazligima gidiyorum..
      Eyyy "siz istanbullular" diyee seslenmis izmirli dostum!
      kime bu hava? bende sile'deki yazligimiza 40dk'da gidiyorum (buyukyali koprusu sagolsun) SAW 20dk'da gidiyorum ne haber!?!?!?!
      ayricaa boylee seyler demeyelim sonuctaa ozledigin yerlerde dolanip duruyorum ayik olalim

Sent from my iPad using Tapatalk HD
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Eyyy "siz istanbullular" diyee seslenmis izmirli dostum!
        kime bu hava? bende sile'deki yazligimiza 40dk'da gidiyorum (buyukyali koprusu sagolsun) SAW 20dk'da gidiyorum ne haber!?!?!?!
        ayricaa boylee seyler demeyelim sonuctaa ozledigin yerlerde dolanip duruyorum ayik olalim

)
        Sen Sile'ye gidersin ben Foca'ya 30 dk'de giderim Ayvalik 1.5 saat.. Cunda'da balik yeris gel :P

sen ayda yilda bir gitmekten bahsediosun bide. benim soylemek istedigim o kadar sureyi trafikte gecireceksem, kiyaslarsan Izmir'de cok daha uzun yol alabilirsin. Yoksa isten ewe 15 dakika.. mesafe 25 km.. Mesai basi/sonu 25 dk bulmaz. Kisacasi ister Istanbul, Izmir olsun ister Los Angeles veya Tokyo.. trafigin iyisi olmaz en kisasi en iyisi..

Ben Istanbul'da arabam varken de bulundum. 6 ay araba Nistantasi'nda ewin onunde yatti. Sadece bir kere dugun sebebiyle Kartal'a gittim. 6 ay..
        Toplu tasima olarak Istanbul, sehrin buyuklugune gore cok basarili. Istanbul'da en iyi iki kisisel ulasim aracini soyliyim; birisi motorsiklet, digeri helikopter
        www.haktankeskin.com

Yorum Yap

)
          Sen Sile'ye gidersin ben Foca'ya 30 dk'de giderim Ayvalik 1.5 saat.. Cunda'da balik yeris gel :P

sen ayda yilda bir gitmekten bahsediosun bide. benim soylemek istedigim o kadar sureyi trafikte gecireceksem, kiyaslarsan Izmir'de cok daha uzun yol alabilirsin. Yoksa isten ewe 15 dakika.. mesafe 25 km.. Mesai basi/sonu 25 dk bulmaz. Kisacasi ister Istanbul, Izmir olsun ister Los Angeles veya Tokyo.. trafigin iyisi olmaz en kisasi en iyisi..

Ben Istanbul'da arabam varken de bulundum. 6 ay araba Nistantasi'nda ewin onunde yatti. Sadece bir kere dugun sebebiyle Kartal'a gittim. 6 ay..
          Toplu tasima olarak Istanbul, sehrin buyuklugune gore cok basarili. Istanbul'da en iyi iki kisisel ulasim aracini soyliyim; birisi motorsiklet, digeri helikopter
          Katiliyorum haktan ogs mi 1,5 sene once aldim 100 tl yukledim su an 40 tl var karsiya gecmem gecenede uzulurum evimden isim ortakoy-maslak 10 km saat 9:20 gece cik 9:45 te maslaktasin aksam donerken 7:00 gibi cik in sahile 7:20 evdesin onemli olan zaman ve km degil malesef hayatimizi trafige gore ayalamamiz lazim

Evden kanyon 5 dk
          Evden istinye park 15 dk
          Evden bebek 10 dk

İstanbulun en guzel yerleri
          Evin yeri cok onemli

Yorum Yap

)

gulu seven dikenine katlaniyor burada dogup buyuyen buradan vazgecemiyi napalim hitman ben cts gunu 20'dk'da geliyorum ki idealtepe - nisantasida az bi yol degil ki ben trafigin icinde yasiyorum her gun okula gidiyordum gecen sene hazirlik sinifi kafasi .. idealtepe beyazit hic hos bir parkur degil .. toplu tasima yerine otomobille gittin mi tam bi eziyet :/
            izmir - istanbul 1 saat yollar gozumde buyumez eserler gelirim kahvemi hazirda tut sen cunda mmm balik mmm .. urladakide guzeldi aslinda mmmm

haa tabi soylede dusunulebilir avrupa yakasina tasin deseler kabul etmem bebekmis istinyeymis bana sessiz sakin nezih bir semt lazim idealtepe bu yuzden cok ideal lokasyon bakimindan cok iyi tren,minibus yolu sahil yolu e-5 hepsi cok yakin 2'dk'da kucukyaliya gidio kucuk takamiza atladikmi 15dk adalar,ido'ya bindimmmi sip avrupa yakasi ..

En son düzenleyen NDG; 03-09-12, 15:49.
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Baran ile bir kac yıl icinde İzmir'e taşınmaya kararliyiz ne kadar İstanbul aşığı olsam da kisi sayısının artmasıyla İzmir yaşanması icin ideal bir yer

Yorum Yap

Bende wishman'in evine tasincam bide isletecek pansiyon buldum mu Oooh miss! simdi cok gidip haktanla inci'yi cok rahatsz edip bezdirmek istemiyorum
                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Bende wishman'in evine tasincam bide isletecek pansiyon buldum mu Oooh miss! simdi cok gidip haktanla inci'yi cok rahatsz edip bezdirmek istemiyorum
                  Tamam bende oraya taşınınca 10 gün bende 10 gün Haktan'larda 10 günde reis'lerde kalırsın

Yorum Yap

Ooh tamamdir! Aksam yemekleri ve sabah kahvaltilari benden hatta raki sofrasiysa kesinlikle mezeeeler benden rakisini kpan kavundan anlaayan kapsin gelsin!
                    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

NDG haber ver gelirken, istanbul'a tasinalim biz
                      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Haktan'dan gelen bu sert açıklama üzerine bakalım NDG ne cevap verecek az sonra...)

Yorum Yap

bu laftan sonra hayatta gelmem...
                          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

bu laftan sonra hayatta gelmem...
                            Dedi ve resti çekti

Yorum Yap

ve Haktan huzur buldu :P
                              Berna siz gelin
                              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Herkes oturduğu yerde otursun bakayım bi yere gitmek yok
                                [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X