Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bugün servise giderken (hesapta servismiş servis demeye bin şahit ) yakalandım bende yağmura taktım hüsnü babanın cd yi yağmur sesi ile birlikte müthiş bir yolculuktu kısaydı amma iyiydi tavsiye edilir..
[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Ayn autoya zaten gelicem ama merak etme bu baskı balataları aldığım arkadaş orda değiştirdi de dedim kendileri yaptı hani belki ufak bi sorun filandır kendi yaptığını biliyor sonuçta göstereyim dedim hazır belediyeye gidecektim yolumun üstü gösterdim ilk ve sondu zaten . Okul sezonu açıldımı artık ayn cı yapacan sen bizi anlaşıldı
Hüsnü baba: Hüsnü Şenlendirici
[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Selam olsun sana REYİZ dün arıyoduk en son birbirimizi
Acil durumlar icin bir uyeler arası telefon zinciri kuralım diyorum ne dersiniz? yani basına birsey gelene en yakın kişi bir şekilde yardım etsin amacıyla. Sonucta herzaman herkes ulasılabilir durumda olamıyor aileden ve arkadaslarımızdan ve alternatif olarak buradan da yardım isteyebilsinler mesela.
Acil durumlar icin bir uyeler arası telefon zinciri kuralım diyorum ne dersiniz? yani basına birsey gelene en yakın kişi bir şekilde yardım etsin amacıyla. Sonucta herzaman herkes ulasılabilir durumda olamıyor aileden ve arkadaslarımızdan ve alternatif olarak buradan da yardım isteyebilsinler mesela.
valla ben kimseyi aramak istemiyorum kimse benim numarami da kaydetmesin sonra abuk sabuk mesajlar geliyor babacim. (uzun suredir tanidigim dostlar haric!) yanlis hareketlerden dolayi cok uzuldum acikcasi.
Yorum Yap