Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bende wishman'in evine tasincam bide isletecek pansiyon buldum mu Oooh miss! simdi cok gidip haktanla inci'yi cok rahatsz edip bezdirmek istemiyorum
Salonu senin icin kapatiriz. Giris kapisi ortak olur. Pasa pasa yasarsin. Ama benden izinsiz eve arkadas getirmek yok. Berna'lara gittiginde orda dagitirsiniz...
Salonu senin icin kapatiriz. Giris kapisi ortak olur. Pasa pasa yasarsin. Ama benden izinsiz eve arkadas getirmek yok. Berna'lara gittiginde orda dagitirsiniz...
Wishman
Bizde dagitabilir ben gençliğimi yaşayamadan evlendirildim:P bari kızcağız yaşasın
Bizde dagitabilir ben gençliğimi yaşayamadan evlendirildim:P bari kızcağız yaşasın
Berna hic inandırıcı gelmedi acıklaman Bu arada Alinle ben de İzmire yerlesme konusunda aşırı istekliyiz ama iş durumlarını uygun hale getirmek lazım Haktan nasılsa mutahit yapar bize orada guzel iki tane villa tamam işte
Bu konuda sozum var size 10 sene yeterli bir sure. Herkes birikime baslasin. 1. sinif villa'larimizin hayalini kurun
Bi ara arsa bakalım o zaman. MINI Club TURKIYE Village bir dusunsenize butun evlerin önünde MINI ler herkes sabah sporunu yapıyor aksam ustu MINI ler garajlardan cıkarılıp yıkanmaya baslıyor ben hortumu Haktana sıkıyorum Haktan ıslanıyor filan euheuehe dur baska biryere gitti konu munhaha neyse guzel bir fikir
Bi ara arsa bakalım o zaman. MINI Club TURKIYE Village bir dusunsenize butun evlerin önünde MINI ler herkes sabah sporunu yapıyor aksam ustu MINI ler garajlardan cıkarılıp yıkanmaya baslıyor ben hortumu Haktana sıkıyorum Haktan ıslanıyor filan euheuehe dur baska biryere gitti konu munhaha neyse guzel bir fikir
Ha ha ha, gittikce bana benzemeye basladin Alen Admin'im dikkat et!!! Bu yazdiklarinla Adel'den sonra 'elegi duvara asmak icin civiyi cakmis gibi' algilanabilirsin.
Wishman'den yaslilik emareleri
1- Cok konusma
2- Dile vurmasi (artik ney onu siz anlayin)
3- Alinganlik (bu faz hala Alen icin gecerli degildir.)
P.S: Hadi ben cikip 'Sabun, sunger, kopuk, bikinili kizlar = yikama partisi' desem fazla takilan olmaz ama sen deme simdiden Admin'im.
Benim finansörüm Baran bey kendisi fikrini beyan eder onun haricinde ben 10 sene bekleyemem 6 sene sonra filan kapak atarım İzmir'eona gore ayarlayin kendinizisabah yürüyüşleri iyi fikir ama hortum olayına daha bünyem hazır değil))
Yorum Yap