Wishman, telefon numaralarini kaydederken telefona degil Gmail'a kaydetmesini iste arkadastan. Gerisini o halleder ztn.. Boylece tablet'ine de gecirmek zorunda kalmassin. Otomatik sync..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Eylul 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Kar yağdığında da ben seni görücem kimin neresi dolu dolu olacak
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGunaydın herkese sabahki İstanbul trafigine takılanlara gercekten cok uzuldum gözlerim dolu dolu oldu yanlarından Motorla gecerken :P
Yorum Yap
-
Aslı cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkar yağdığında da ben seni görücem kimin neresi dolu dolu olacak :d:d:d
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGunaydın herkese sabahki İstanbul trafigine takılanlara gercekten cok uzuldum gözlerim dolu dolu oldu yanlarından Motorla gecerken :P
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKar yağdığında da ben seni görücem kimin neresi dolu dolu olacak
Yorum Yap
-
Mizme'ye katiliyorum
Biz bile Izmir'de isten ve ewden gec cikmaya baslasdik.
Istanbul icin isten 1 saat gec cikmakla zamaninda cikmak arasinda ewe varis suresi olarak 10 dakika falan farkeder mi? Mesafeye bagli olarak degisir tabi ama fikirlerinizi merak ettim Belki toplumsal bir proje gelistiririz
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMizme'ye katiliyorum
Istanbul icin isten 1 saat gec cikmakla zamaninda cikmak arasinda ewe varis suresi olarak 10 dakika falan farkeder mi? Mesafeye bagli olarak degisir tabi ama fikirlerinizi merak ettim Belki toplumsal bir proje gelistiririz
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCumartesi Anadolu'dan Avrupa'ya gecmem, onu bilirim
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKar yağdığında da ben seni görücem kimin neresi dolu dolu olacak
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMizme'ye katiliyorum
Yorum Yap
-
valla sabah 9.15te evden cikiyorum bucukta otobuse biniyorum 10.45te nisantasindayim ustelik ciftkatli otobus FSM'den gidiyor o saatlerde... aksamda 17.10'da252ye bindimmi 6.20de evdeyim daha ne olsun companysilver ocaga incir agaci diken audi garajda yatadursun heuehuheuuheuhe
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap