Wishman, telefon numaralarini kaydederken telefona degil Gmail'a kaydetmesini iste arkadastan. Gerisini o halleder ztn.. Boylece tablet'ine de gecirmek zorunda kalmassin. Otomatik sync..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Eylul 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Kar yağdığında da ben seni görücem kimin neresi dolu dolu olacak

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGunaydın herkese sabahki İstanbul trafigine takılanlara gercekten cok uzuldum gözlerim dolu dolu oldu yanlarından Motorla gecerken :P
Yorum Yap
-
sabah sabah güldürdün beni kankaAslı cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkar yağdığında da ben seni görücem kimin neresi dolu dolu olacak :d:d:d
Yorum Yap
-
ogs kgs lerde calısma baslatmıslar HGS ye geçiş yapacaklarmış yoğunluk sebebi buymuş.Motorla trafıkte bekleyenlerın yanından gecmekte ayrı bı zevk oluyo amaAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGunaydın herkese sabahki İstanbul trafigine takılanlara gercekten cok uzuldum gözlerim dolu dolu oldu yanlarından Motorla gecerken :P

Başkan adam kar kış demiyo sel yağmur fark etmıyo deevam herzaman.Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKar yağdığında da ben seni görücem kimin neresi dolu dolu olacak

Yorum Yap
-
Mizme'ye katiliyorum
Biz bile Izmir'de isten ve ewden gec cikmaya baslasdik.
Istanbul icin isten 1 saat gec cikmakla zamaninda cikmak arasinda ewe varis suresi olarak 10 dakika falan farkeder mi? Mesafeye bagli olarak degisir tabi ama fikirlerinizi merak ettim
Belki toplumsal bir proje gelistiririz
Yorum Yap
-
Bazı zamanlarda soyledıgın gıbı bır saat gec cıkmak daha ıyı oluyo trafıkte zaman kaybetmek yerıne evde ıste en azından sınırlenmeden zamanını gecırmıs oluyosun ama burası ıstanbul herzaman hesaplar tutmuyo neyın nasıl olacagı bellı degıl yani.Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMizme'ye katiliyorum
Istanbul icin isten 1 saat gec cikmakla zamaninda cikmak arasinda ewe varis suresi olarak 10 dakika falan farkeder mi? Mesafeye bagli olarak degisir tabi ama fikirlerinizi merak ettim
Yorum Yap
-
hangı saatlerde ?Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCumartesi Anadolu'dan Avrupa'ya gecmem, onu bilirim
Yorum Yap
-
Cemcim ben kar yagınca işe gitmiyorum artık kiminki dolu dolu olursa bilememAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKar yağdığında da ben seni görücem kimin neresi dolu dolu olacak

Yorum Yap
-
Eger mecburen araba ile işe gitmişsem işten 20 dakika önce cıkınca (17:40) yollar bomboş oluyor ama 6 yı gecirirsem o zaman da 7 ye kadar beklemek gerekiyor.Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMizme'ye katiliyorum
Yorum Yap
-
valla sabah 9.15te evden cikiyorum bucukta otobuse biniyorum 10.45te nisantasindayim ustelik ciftkatli otobus FSM'den gidiyor o saatlerde... aksamda 17.10'da252ye bindimmi 6.20de evdeyim daha ne olsun
companysilver ocaga incir agaci diken audi garajda yatadursun heuehuheuuheuhe
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap

Yorum Yap