Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari
Havalar soğudu artık bizim Hulusi-the-cat kalorifer peteği ile kanka oldu. Sürekli uzanıp peteğin üstünde yayılıyor. Misal buz gibi karlı havada koltuk ısıtmalı bir MINI'de keyif yapar gibi Ne güzel hayat
Yanliz tam kabadayı ,sarı kabadayı .Son fotografda kaldıgı yerden devam demiş.
Bu kabadayı bile yardım istiyodu düşün çektiği acıyı .Bak sağ ön ayağındaki leke gibi yere ordaki tüylerini kısalttılar enfeksyon kapmış kırık çıkık röntgne gerek kalmadan kaldığın yerden devam ediyo kerata son resimdeki gibi .
bundan 2-3 ay önce bir sokak kedisi sahiplendim kedi arkadaşlarıma ve bana diş izi olsun tırnak izi olsun baya hasar verdi ancak oynamak acı verıcı ve keyıflıydı . 1 aftalıgına projelerim oldugu ıcın kedıyı arkadasıma vermıstım. ve geri istedigimde kedinin öldüğünü söyledi. camı acık bırakmıs evde yokken ve kedi 5. kattan aşa atlamış. kısa sürede bu kadar alıştıgın bi canlı sadece hayvanlar olabılıyor malesef. küçük ihmaller büyük sonuçları getirebiliyor.
bundan 2-3 ay önce bir sokak kedisi sahiplendim kedi arkadaşlarıma ve bana diş izi olsun tırnak izi olsun baya hasar verdi ancak oynamak acı verıcı ve keyıflıydı . 1 aftalıgına projelerim oldugu ıcın kedıyı arkadasıma vermıstım. ve geri istedigimde kedinin öldüğünü söyledi. camı acık bırakmıs evde yokken ve kedi 5. kattan aşa atlamış. kısa sürede bu kadar alıştıgın bi canlı sadece hayvanlar olabılıyor malesef. küçük ihmaller büyük sonuçları getirebiliyor.
9-1 = 8 kalması lazımdı
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Subat ayinin ilk vukuatini yaptik.Bizim Batman Sag on Patiden yaralanmis tedavi ettirlerelim diye insaat eldivenlerine guvenip ,yakaldim .Oda beni yakaldi patim sende dedi takti tirnaklari sonuc; Gece bir bucuk hadi kuduz asisina. Isimi garanti altina aldim batmanin mevzu yabanci bir kopekle olnus .
Yorum Yap