Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari
Bizim tosboga elimden buyuk olmus... Artik bisey olmaz...
Ama kanaryamiz bugun beni cok uzdu. Yukariki komsu tatile cikinca bakmak bana dustu. Bir ciktim baktim ki kafesin disindaki tule dolamis ayagini. :-( aldim assagi getirdim. Iki kere olecek gibi oldu ama sonra toparladi...
Simdilik saglam ama umarim yarina daha da iyi olur... offffffffffffffff olmesinnnnn
Yeni kizimiz Maya
o bir TeaCup Yorkshire terrier
henuz 32 gunluk ve 200gr agirliginda isin komik yani hic buyumeyecek hep boyle MINIk kalacak
Pasanin yaninda hamster gibi duruyor velet!!!
Yeni kizimiz Maya
o bir TeaCup Yorkshire terrier
henuz 32 gunluk ve 200gr agirliginda isin komik yani hic buyumeyecek hep boyle MINIk kalacak
Pasanin yaninda hamster gibi duruyor velet!!!
Yaaaa bana ver Adel oynasın Mayayla kızım köpekleri çok sevioo
Bizim tosboga elimden buyuk olmus... Artik bisey olmaz...
Ama kanaryamiz bugun beni cok uzdu. Yukariki komsu tatile cikinca bakmak bana dustu. Bir ciktim baktim ki kafesin disindaki tule dolamis ayagini. :-( aldim assagi getirdim. Iki kere olecek gibi oldu ama sonra toparladi...
Simdilik saglam ama umarim yarina daha da iyi olur... offffffffffffffff olmesinnnnn
Wish
Neyse parmagindaki siyahlik duzeliyor, ama hala sek sek spect...
Paşa'dan herkese meraba.
Paşa'mız french bulldog cinsi ve 2009 nisan ayından beri bizimle birlikte.
9 aylık bir bebişti bize geldiğinde bizden önceki sahibi terkettiği için çok sıkıntıları hastalıkları vardı ama neyse ki birlikte çok daha iyiyiz
Renklerinden dolayı Beşiktaşlı sanmayın aslında kendisi koyu Galatasaraylıdır!
Bir buluşmamızda umarım onla da tanışabilirsiniz. Abilerinin ablalarının ellerinden öper
Paşa'dan herkese meraba.
Paşa'mız french bulldog cinsi ve 2009 nisan ayından beri bizimle birlikte.
9 aylık bir bebişti bize geldiğinde bizden önceki sahibi terkettiği için çok sıkıntıları hastalıkları vardı ama neyse ki birlikte çok daha iyiyiz
Renklerinden dolayı Beşiktaşlı sanmayın aslında kendisi koyu Galatasaraylıdır!
Bir buluşmamızda umarım onla da tanışabilirsiniz. Abilerinin ablalarının ellerinden öper
[ATTACH]2524[/ATTACH]
[ATTACH]2525[/ATTACH]
Tip yaa
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap