Bu işi kan çözer 3 er çıkar meydana 3üde birbirinden merdanee.. Hayde bree Pet meeting isteruk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari
Çöküş
X
-
Aslı Erhan.Demirisci tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bizim alman kurdumuzun adi pasa
Goldenda rena
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Ben de tam 2 saattir bir evcil hayvan sahibi oldum Bir arkadasımın kedisini evlad edindim su an da da kucagımda uyuyor, cok sekerler cidden.. her eve lazım
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de tam 2 saattir bir evcil hayvan sahibi oldum Bir arkadasımın kedisini evlad edindim su an da da kucagımda uyuyor, cok sekerler cidden.. her eve lazım
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzan baba olmuss tebriikk edeerim
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbaska turlu olacagımız yok bari boyle olalım dedim
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Dün öğleden sonra sokakta dükkanın önünde bi kedi gördüm piskopat belli kimseye yanaşmaz ama öyle bi canı yanıyoki belli her halinden bacaklarıma sırnaşa sırnaşa geldi bi baktım sağ ön bacagı kan içinde basamıyo yüzüme bakıyo miyavlıyo yaw içim acıdı bana olmuş gibi oldum bi dilim salam verdim acıkmış,tuttum ensesinden koliye koydum kaçtı bidaha bidaha kaçtı en sonunda bantladım koliyi aldım veterinere gittim baktılar ya biyere takılıp yırtılmış derisi ya başka bi hayvan ısırmış ama bacağı şişmiş kocaman olmuş muayene ettiler 5 gün tadavi edeceklermiş sonrada röntgen falan hala içim bi tuhaf acaip üzüldüm durumuna hayvanın
Buda benim anı'm paylaşmak istedim.
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün öğleden sonra sokakta dükkanın önünde bi kedi gördüm piskopat belli kimseye yanaşmaz ama öyle bi canı yanıyoki belli her halinden bacaklarıma sırnaşa sırnaşa geldi bi baktım sağ ön bacagı kan içinde basamıyo yüzüme bakıyo miyavlıyo yaw içim acıdı bana olmuş gibi oldum bi dilim salam verdim acıkmış,tuttum ensesinden koliye koydum kaçtı bidaha bidaha kaçtı en sonunda bantladım koliyi aldım veterinere gittim baktılar ya biyere takılıp yırtılmış derisi ya başka bi hayvan ısırmış ama bacağı şişmiş kocaman olmuş muayene ettiler 5 gün tadavi edeceklermiş sonrada röntgen falan hala içim bi tuhaf acaip üzüldüm durumuna hayvanın
Buda benim anı'm paylaşmak istedim.
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün öğleden sonra sokakta dükkanın önünde bi kedi gördüm piskopat belli kimseye yanaşmaz ama öyle bi canı yanıyoki belli her halinden bacaklarıma sırnaşa sırnaşa geldi bi baktım sağ ön bacagı kan içinde basamıyo yüzüme bakıyo miyavlıyo yaw içim acıdı bana olmuş gibi oldum bi dilim salam verdim acıkmış,tuttum ensesinden koliye koydum kaçtı bidaha bidaha kaçtı en sonunda bantladım koliyi aldım veterinere gittim baktılar ya biyere takılıp yırtılmış derisi ya başka bi hayvan ısırmış ama bacağı şişmiş kocaman olmuş muayene ettiler 5 gün tadavi edeceklermiş sonrada röntgen falan hala içim bi tuhaf acaip üzüldüm durumuna hayvanın
Buda benim anı'm paylaşmak istedim.sigpic
Yorum Yap
-
35CSS17
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende de Taklacı Güvercinler Var Terasımda Beslıyorum Çok Ayrı Bi Zevk.....
Yorum Yap
Yorum Yap