Bi dakika yaaa kirpide mı var simdi anlmadim Nazlı ?:s
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari
Çöküş
X
-
34tb9544
-
Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi dakika yaaa kirpide mı var simdi anlmadim Nazlı ?:s
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
34tb9544
Ew ew degil hayvanat bahçesi mübarek ne guzel ama yaaa bide kaplumbag aldık mı tamam o zaman bahçede pek eksik bi şey kalmaz
Yorum Yap
-
Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEw ew degil hayvanat bahçesi mübarek ne guzel ama yaaa bide kaplumbag aldık mı tamam o zaman bahçede pek eksik bi şey kalmaz
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenimde 7 yaşında bi Huskym var ismi PUMA Yakın zamanda paylaşırım fotoğraflarını.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizim kuzende var ama seninki erkek mi dişi mi?
bir resimde bende 2 sene öncesinin ama 1.5 yaşında falandı herlde
Yorum Yap
-
Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenimki Erkek ve idda ediyorum görüp görebileceğiniz en yakışıklı erkek Husky. Hangi petshop yada veteriner gördüyse direk iletişim bilgilerimi vs. almakta
Yorum Yap
-
Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenimki Erkek ve idda ediyorum görüp görebileceğiniz en yakışıklı erkek Husky. Hangi petshop yada veteriner gördüyse direk iletişim bilgilerimi vs. almakta
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKarganın yavrusu kendine şahin gelirmiş mode olmasın tabide, 2 soy öncesi malamuta dayandığı için normal huskylere göre biraz daha iri ve yapılı duruyor Müsait bi zamanda olursa getiririm tabi
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKarganın yavrusu kendine şahin gelirmiş mode olmasın tabide, 2 soy öncesi malamuta dayandığı için normal huskylere göre biraz daha iri ve yapılı duruyor Müsait bi zamanda olursa getiririm tabi
Yorum Yap
Yorum Yap