Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari
Çöküş
X
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet rottweiler Teşekkürler.
Up yapalım konuyu
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
İnan hiç inmiyoruz sahile hep gece ara sokaklarda geziyoruz çünkü köpek gördümü deliriyor.Sokak köpeklerine birşey yokta sahipli gördümü tutamassın.İnsanlara karşıda biraz agrasif sevdirmiyor kendini.Anca misafir gibi eve geldiği zaman kişi 2-3 gorüşten sonra ısınıyor.Ben tek yaşıyorum oda benle 6 yıldır yaşadıgı için bana çok kötü aşık.. O yüzden hep bir beni koruma modunda.. Ama duruldu biraz yaşı geçiyor belki bigün ilerde bir buluşmaya getiririm Yarın doğum günü.6 yaşına basıyor.Manolyada diabetik pasta yaptırıyorum kemik şeklinde Doya doya yesin
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİnan hiç inmiyoruz sahile hep gece ara sokaklarda geziyoruz çünkü köpek gördümü deliriyor.Sokak köpeklerine birşey yokta sahipli gördümü tutamassın.İnsanlara karşıda biraz agrasif sevdirmiyor kendini.Anca misafir gibi eve geldiği zaman kişi 2-3 gorüşten sonra ısınıyor.Ben tek yaşıyorum oda benle 6 yıldır yaşadıgı için bana çok kötü aşık.. O yüzden hep bir beni koruma modunda.. Ama duruldu biraz yaşı geçiyor belki bigün ilerde bir buluşmaya getiririm Yarın doğum günü.6 yaşına basıyor.Manolyada diabetik pasta yaptırıyorum kemik şeklinde Doya doya yesin
IT'S TIME
Yorum Yap
-
-
Yeni kankam OREO başkan Çok kısa bir zamanda MINI kullanırken resim ve videoları gelicek
14033722_307777012903302_364344114_n.jpg
Yorum Yap
-
Suppper tatli
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı Vi2us tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Dondurma ile imtihanımız [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari
Bir kizim oldu Cane Corso annesi oldum ben
Aslinda adi Vader'di ama benden baska kimse dogru soyleyemedigi icin mahalle baskisina daha fazla direnemedim adi Luna oldu henuz 87 gunluk asilari biter bitmez hergun sahildeyiz bekleriz bir masallahinizi aliriz [emoji851]
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Vi2us tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Dondurma ile imtihanımız [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir kizim oldu Cane Corso annesi oldum ben
Aslinda adi Vader'di ama benden baska kimse dogru soyleyemedigi icin mahalle baskisina daha fazla direnemedim adi Luna oldu henuz 87 gunluk asilari biter bitmez hergun sahildeyiz bekleriz bir masallahinizi aliriz [emoji851]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap