yağmurlu bir günde istanbuldan selam
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari
Çöküş
X
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryağmurlu bir günde istanbuldan selam
En kisa zamanda idealtepe sahilde kopekli bulusma yapalim bende zeina kizimla gelirim
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaaaaaaaa bombaaa adi ne bu tatlilik abidesinin???
En kisa zamanda idealtepe sahilde kopekli bulusma yapalim bende zeina kizimla gelirim
Tora ismi 6 yaşında erkek.Ah keşke ama tam kavgacı 5-6 aylıktan büyük köpeklere tahammülü yok Sokak köpekleri hariç başka köpek gördümü delleniyor.O yüzden pek gezemiyoruzda yani 2 yıldır hiç sahile inmedik.Bizim burda sokaklarda turluyoruz arsa var orda geziyor.Ev köpişi oldu biraz zaten yaşıda geçti uykucu tam hep uyuyor
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryağmurlu bir günde istanbuldan selam
sigpic
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTora ismi 6 yaşında erkek.Ah keşke ama tam kavgacı 5-6 aylıktan büyük köpeklere tahammülü yok Sokak köpekleri hariç başka köpek gördümü delleniyor.O yüzden pek gezemiyoruzda yani 2 yıldır hiç sahile inmedik.Bizim burda sokaklarda turluyoruz arsa var orda geziyor.Ev köpişi oldu biraz zaten yaşıda geçti uykucu tam hep uyuyor
Isin zor
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHadi yaa
Isin zor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göstereywallah , rottun azmanı zor oluyor hakkaten.. Yıllardır ne tatile gidebildim ne bi yerde kalabildim tek yaşıyorum 6 yıldır dip dibeyiz Kimseye bırakamıyorsun , kimse gelemiyor vs vs
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCanecorso sahiplenelim istiyorum son zamanlarda iste bu azman huylari urkutuyor biraz beni :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterturkiyede safkan bulmak çok zor.Saf denilenler bile saf değil.. Çok iyi eğitim ve sosyalleştirme isteyen bir köpek.Çok dominant sahip ister.Bence gereksiz yani ben bütün ırkları severim ama özellikle aile içine girecekse rottweiler varken dönüp bakmam cane corsoya.Rott olur , alman kurdu mesela muhteşem , doberman vs bunların eğitimi sosyalleştirmesi falan daha kolay olur.Cane Corso daha çok çiftlik vs güzel olur ben eve almam şahsen.
Canecorso icin saglam bir kanalim var idealtepeye geri donunce bu konuyu tekrar detayli arastiriyor olacagim
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ufuk86 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryari evcil gunduz disarida gezer aksam eve cikar sayilir mi
Sent from my iPhone using Tapatalk34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
Yorum Yap
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSayılır sayılır benimki de öyle Gündüz bahçede kelebek, böcek peşinde. Eve yemek yemeğe ve sevgi istemeye gelir. Akşam da uyumaya geliyor.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizimkide aynı Ama son zamanlarda bahçeye yavru fare getirmeye başladı.Bide getirip gözümüzün içine sokuyor.Bak ben ne yaptın aferin dimi bana diye34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
Yorum Yap
Yorum Yap