Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

yağmurlu bir günde istanbuldan selam

Yorum Yap

Buda benim en büyük tutkum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Yaaaaaaaa bombaaa adi ne bu tatlilik abidesinin???

En kisa zamanda idealtepe sahilde kopekli bulusma yapalim bende zeina kizimla gelirim

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Yaaaaaaaa bombaaa adi ne bu tatlilik abidesinin???

En kisa zamanda idealtepe sahilde kopekli bulusma yapalim bende zeina kizimla gelirim

Tora ismi 6 yaşında erkek.Ah keşke ama tam kavgacı 5-6 aylıktan büyük köpeklere tahammülü yok Sokak köpekleri hariç başka köpek gördümü delleniyor.O yüzden pek gezemiyoruzda yani 2 yıldır hiç sahile inmedik.Bizim burda sokaklarda turluyoruz arsa var orda geziyor.Ev köpişi oldu biraz zaten yaşıda geçti uykucu tam hep uyuyor

Yorum Yap

Maasallah ya cok guzel
            sigpic

Yorum Yap

Tora ismi 6 yaşında erkek.Ah keşke ama tam kavgacı 5-6 aylıktan büyük köpeklere tahammülü yok Sokak köpekleri hariç başka köpek gördümü delleniyor.O yüzden pek gezemiyoruzda yani 2 yıldır hiç sahile inmedik.Bizim burda sokaklarda turluyoruz arsa var orda geziyor.Ev köpişi oldu biraz zaten yaşıda geçti uykucu tam hep uyuyor
              Hadi yaa
              Isin zor

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hadi yaa
                Isin zor

eywallah , rottun azmanı zor oluyor hakkaten.. Yıllardır ne tatile gidebildim ne bi yerde kalabildim tek yaşıyorum 6 yıldır dip dibeyiz Kimseye bırakamıyorsun , kimse gelemiyor vs vs

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Maasallah ya cok guzel
                  eyw teşekkür

Yorum Yap

eywallah , rottun azmanı zor oluyor hakkaten.. Yıllardır ne tatile gidebildim ne bi yerde kalabildim tek yaşıyorum 6 yıldır dip dibeyiz Kimseye bırakamıyorsun , kimse gelemiyor vs vs
                    Canecorso sahiplenelim istiyorum son zamanlarda iste bu azman huylari urkutuyor biraz beni :/

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Canecorso sahiplenelim istiyorum son zamanlarda iste bu azman huylari urkutuyor biraz beni :/

turkiyede safkan bulmak çok zor.Saf denilenler bile saf değil.. Çok iyi eğitim ve sosyalleştirme isteyen bir köpek.Çok dominant sahip ister.Bence gereksiz yani ben bütün ırkları severim ama özellikle aile içine girecekse rottweiler varken dönüp bakmam cane corsoya.Rott olur , alman kurdu mesela muhteşem , doberman vs bunların eğitimi sosyalleştirmesi falan daha kolay olur.Cane Corso daha çok çiftlik vs güzel olur ben eve almam şahsen.

Yorum Yap

turkiyede safkan bulmak çok zor.Saf denilenler bile saf değil.. Çok iyi eğitim ve sosyalleştirme isteyen bir köpek.Çok dominant sahip ister.Bence gereksiz yani ben bütün ırkları severim ama özellikle aile içine girecekse rottweiler varken dönüp bakmam cane corsoya.Rott olur , alman kurdu mesela muhteşem , doberman vs bunların eğitimi sosyalleştirmesi falan daha kolay olur.Cane Corso daha çok çiftlik vs güzel olur ben eve almam şahsen.
                        Alman cobanimizi trafik kazasinda kaybettik onun kadar muhtesem bir gsd'yi bi daha bulamam diye dusunuyorum
                        Canecorso icin saglam bir kanalim var idealtepeye geri donunce bu konuyu tekrar detayli arastiriyor olacagim

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

yari evcil gunduz disarida gezer aksam eve cikar sayilir mi

Yorum Yap

Aslı ufuk86 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            yari evcil gunduz disarida gezer aksam eve cikar sayilir mi

Sayılır sayılır benimki de öyle Gündüz bahçede kelebek, böcek peşinde. Eve yemek yemeğe ve sevgi istemeye gelir. Akşam da uyumaya geliyor.
                            34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
                            34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
                            34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11

Yorum Yap

Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Sayılır sayılır benimki de öyle Gündüz bahçede kelebek, böcek peşinde. Eve yemek yemeğe ve sevgi istemeye gelir. Akşam da uyumaya geliyor.
                              Bizimkide aynı Ama son zamanlarda bahçeye yavru fare getirmeye başladı.Bide getirip gözümüzün içine sokuyor.Bak ben ne yaptın aferin dimi bana diye
                              sigpic

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Bizimkide aynı Ama son zamanlarda bahçeye yavru fare getirmeye başladı.Bide getirip gözümüzün içine sokuyor.Bak ben ne yaptın aferin dimi bana diye
                                Hahaha fare iyiymiş. Bizimki daha küçük işlerde. Çekirge falan getirebiliyor ancak. Gelince miyavv miyavv bak ne getirdim hahahah. Bir de komşulardan top topluyor. Ağzında top top hırsızı vallahi
                                34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
                                34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
                                34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X