Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim odada iki cennet papağanı iki de muhabbet var sabah 6:30 da uyandırıyolar geçen hafta cumartesi gece papağanları kapattım kafese muhabbetleri salayım diye sabah bi uyandım papağan uçuyo odada sabah 7 bidaha kapadım bidaha uyumuşum sonra tekrar gözlerimi açtım baktım bidaha uçuyo şaşırdım kapılarda kapalı yine kapadım kafese sonra uyuyo numarası yapıyorum kuşa bi baktım adam kafesin kapısını gagasıyla açıp kaçıyo serefsiz hemen mandal taktım açamıyo her sabah takıt tukur uğraşıyo ama nafilesigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim odada iki cennet papağanı iki de muhabbet var sabah 6:30 da uyandırıyolar geçen hafta cumartesi gece papağanları kapattım kafese muhabbetleri salayım diye sabah bi uyandım papağan uçuyo odada sabah 7 bidaha kapadım bidaha uyumuşum sonra tekrar gözlerimi açtım baktım bidaha uçuyo şaşırdım kapılarda kapalı yine kapadım kafese sonra uyuyo numarası yapıyorum kuşa bi baktım adam kafesin kapısını gagasıyla açıp kaçıyo serefsiz hemen mandal taktım açamıyo her sabah takıt tukur uğraşıyo ama nafiledoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu da bizim son numara.. Cezmi [emoji81]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap