KEDİ !!!! Kedileri hiç sevmem hatta yolda gördüğümde üzerimdeki olumsuz elektriği fark edip benden uzaklaşırlar. Bana yanaşmaya çalışan kedi bugüne kadar bir tane oldu malesef o da evde yaşıyor şu anda. Hatta APP plakaları aldığımda onu da montaj kiti olarak kullanıp bir ömür boyu kurtulmak istedim ama mümkün olmadı. KEDİ!!! kedileri hiç sevmiyorum ama onu aldığım günü de hiç unutamıyorum. avucumun içine oturduğunda hala avucumun içini görebiliyordum, lanet olsun ki çok sevimliydi kediye değil sıçana benziyordu onu aldığım güne lanet olsun! KEDİ!!! ona bir isim vermem gerekiyordu eş dost bir sürü yorum ordan burdan yok bir türlü olmuyor. adını PASIFLORA koydum ama kısaca LORA diyoruz ama o bir KEDİ!!! kedileri kim sever ki nankör dışarıda arkadaşları aç susuz kar kış takılırlar bizimki klimanın altınca acaba bu mamayı yesem mi yemesem mi diye düşünür! BOK YE!! hiç dışardakileri düşündü mü acaba ??? sanmam. Neyse satmak istedim ilan verdim forumlara yazdım ben nerden bileyim Allah'ın sarmanında memlekette 123135 tane olduğundan ben de belki kara kaşına kara gözüne kanarlar alırlar sanıyordum nerdee KEDİ!!! sonra durdum araştırdım dedim heralde ömürleri kısa olur heee kısa kısa en az 13 yıl yaşıyor namussuz utanmasa bizi gömecek... KEDİ!!!
İşte anlıyacağınız ben de bir evcil hayvan besliyorum hernekadar evcil likten nasbini almamış olsa da işte evet onun adı Lora ve ailemin bir üyesi
Anı kısmına burada girmek istemiyorum eğer olur da bir buluşmanıza katılabilirsem orada uzuuun uzun anlatırım
İşte anlıyacağınız ben de bir evcil hayvan besliyorum hernekadar evcil likten nasbini almamış olsa da işte evet onun adı Lora ve ailemin bir üyesi
Anı kısmına burada girmek istemiyorum eğer olur da bir buluşmanıza katılabilirsem orada uzuuun uzun anlatırım
Yorum Yap