Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

KEDİ !!!! Kedileri hiç sevmem hatta yolda gördüğümde üzerimdeki olumsuz elektriği fark edip benden uzaklaşırlar. Bana yanaşmaya çalışan kedi bugüne kadar bir tane oldu malesef o da evde yaşıyor şu anda. Hatta APP plakaları aldığımda onu da montaj kiti olarak kullanıp bir ömür boyu kurtulmak istedim ama mümkün olmadı. KEDİ!!! kedileri hiç sevmiyorum ama onu aldığım günü de hiç unutamıyorum. avucumun içine oturduğunda hala avucumun içini görebiliyordum, lanet olsun ki çok sevimliydi kediye değil sıçana benziyordu onu aldığım güne lanet olsun! KEDİ!!! ona bir isim vermem gerekiyordu eş dost bir sürü yorum ordan burdan yok bir türlü olmuyor. adını PASIFLORA koydum ama kısaca LORA diyoruz ama o bir KEDİ!!! kedileri kim sever ki nankör dışarıda arkadaşları aç susuz kar kış takılırlar bizimki klimanın altınca acaba bu mamayı yesem mi yemesem mi diye düşünür! BOK YE!! hiç dışardakileri düşündü mü acaba ??? sanmam. Neyse satmak istedim ilan verdim forumlara yazdım ben nerden bileyim Allah'ın sarmanında memlekette 123135 tane olduğundan ben de belki kara kaşına kara gözüne kanarlar alırlar sanıyordum nerdee KEDİ!!! sonra durdum araştırdım dedim heralde ömürleri kısa olur heee kısa kısa en az 13 yıl yaşıyor namussuz utanmasa bizi gömecek... KEDİ!!!

İşte anlıyacağınız ben de bir evcil hayvan besliyorum hernekadar evcil likten nasbini almamış olsa da işte evet onun adı Lora ve ailemin bir üyesi

Anı kısmına burada girmek istemiyorum eğer olur da bir buluşmanıza katılabilirsem orada uzuuun uzun anlatırım

Yorum Yap

Hahaha hikayesi komikmis lora'dan kopabeceginizi dusunmuyorum ama bu saatten sonra

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
      doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
      2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
      3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
      4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
      5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
      6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
      7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
      8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı 8Th tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        KEDİ !!!! Kedileri hiç sevmem hatta yolda gördüğümde üzerimdeki olumsuz elektriği fark edip benden uzaklaşırlar. Bana yanaşmaya çalışan kedi bugüne kadar bir tane oldu malesef o da evde yaşıyor şu anda. Hatta APP plakaları aldığımda onu da montaj kiti olarak kullanıp bir ömür boyu kurtulmak istedim ama mümkün olmadı. KEDİ!!! kedileri hiç sevmiyorum ama onu aldığım günü de hiç unutamıyorum. avucumun içine oturduğunda hala avucumun içini görebiliyordum, lanet olsun ki çok sevimliydi kediye değil sıçana benziyordu onu aldığım güne lanet olsun! KEDİ!!! ona bir isim vermem gerekiyordu eş dost bir sürü yorum ordan burdan yok bir türlü olmuyor. adını PASIFLORA koydum ama kısaca LORA diyoruz ama o bir KEDİ!!! kedileri kim sever ki nankör dışarıda arkadaşları aç susuz kar kış takılırlar bizimki klimanın altınca acaba bu mamayı yesem mi yemesem mi diye düşünür! BOK YE!! hiç dışardakileri düşündü mü acaba ??? sanmam. Neyse satmak istedim ilan verdim forumlara yazdım ben nerden bileyim Allah'ın sarmanında memlekette 123135 tane olduğundan ben de belki kara kaşına kara gözüne kanarlar alırlar sanıyordum nerdee KEDİ!!! sonra durdum araştırdım dedim heralde ömürleri kısa olur heee kısa kısa en az 13 yıl yaşıyor namussuz utanmasa bizi gömecek... KEDİ!!!

İşte anlıyacağınız ben de bir evcil hayvan besliyorum hernekadar evcil likten nasbini almamış olsa da işte evet onun adı Lora ve ailemin bir üyesi

Anı kısmına burada girmek istemiyorum eğer olur da bir buluşmanıza katılabilirsem orada uzuuun uzun anlatırım
        Benimde golden kopegim vardi 10 yil baktik öldü birdaha asla evcil hayvan almam dedim ve pisilerle tanistim hic sevmezdim bende kedileri asla bakmam diyodum simdi 2.yi bile aldim simdi onlarsiz naparim onu dusunuyorum iyiki varlar hayatimizda iyi kedi annesiyim

Yorum Yap

Takasa girmek istedim kedi verip far alayim dedim olmadi kedi verip paspas alayim dedim olmadi takasta bile kullanamiyorum hayvani (( doa kediyi versem anahtarlik alabilirmiyim???

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari

Kedilerin adi nedir ?

Yorum Yap

Erkek lokum kiz betty

Yorum Yap

Betty isi bozar ama lokum u yiyebiliriz... ))

Yorum Yap

Bir onceki sayfada fotolari var tam sıktırmalık

Yorum Yap

Aslı 8Th tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Takasa girmek istedim kedi verip far alayim dedim olmadi kedi verip paspas alayim dedim olmadi takasta bile kullanamiyorum hayvani (( doa kediyi versem anahtarlik alabilirmiyim???
                    Koltuktan düştüm
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Anlayacaginiz tam bir kedi severim

Yorum Yap

Cheetos kedilere baktim da lokum un yahnisi super olur

Yorum Yap

Dobby ve liliden bir poz

doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                          2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                          3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                          4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                          5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                          6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                          7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                          8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Ben bunları yering yaa yering

Yorum Yap

Bu hanimefendi de ailemize yeni katildi baldizimin kizi )
                              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Benim odada iki cennet papağanı iki de muhabbet var sabah 6:30 da uyandırıyolar geçen hafta cumartesi gece papağanları kapattım kafese muhabbetleri salayım diye sabah bi uyandım papağan uçuyo odada sabah 7 bidaha kapadım bidaha uyumuşum sonra tekrar gözlerimi açtım baktım bidaha uçuyo şaşırdım kapılarda kapalı yine kapadım kafese sonra uyuyo numarası yapıyorum kuşa bi baktım adam kafesin kapısını gagasıyla açıp kaçıyo serefsiz hemen mandal taktım açamıyo her sabah takıt tukur uğraşıyo ama nafile
                                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X