Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Agent
    yanıtladı
    Bu işi kan çözer 3 er çıkar meydana 3üde birbirinden merdanee.. Hayde bree Pet meeting isteruk

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Karganın yavrusu kendine şahin gelirmiş mode olmasın tabide, 2 soy öncesi malamuta dayandığı için normal huskylere göre biraz daha iri ve yapılı duruyor Müsait bi zamanda olursa getiririm tabi
    bizimki ufak ya çok büyük deil büyükler daha asil duruo dediğin gibi merak ettim resimleri

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Karganın yavrusu kendine şahin gelirmiş mode olmasın tabide, 2 soy öncesi malamuta dayandığı için normal huskylere göre biraz daha iri ve yapılı duruyor Müsait bi zamanda olursa getiririm tabi
    Bendee iddiaa ediyorum benim oglumda cok yakisikli amcasi heueheueheheueh

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II

Bir yorum yaz:

• Agent
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Benimki Erkek ve idda ediyorum görüp görebileceğiniz en yakışıklı erkek Husky. Hangi petshop yada veteriner gördüyse direk iletişim bilgilerimi vs. almakta
    getirin efendim toplantilarimiza gokhanla seyma asili getirmislerdi bende getirecegim bi dahaki acik hava eventine cocuklarimi

Sent from my iPad using TapaTalk HD

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Benimki Erkek ve idda ediyorum görüp görebileceğiniz en yakışıklı erkek Husky. Hangi petshop yada veteriner gördüyse direk iletişim bilgilerimi vs. almakta
    hehe bizimkinede hep öyle derler görenler merak ettim şimdi resimlerini

Bir yorum yaz:

• Agent
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bizim kuzende var ama seninki erkek mi dişi mi?
    erkek abi,erkek çok ztn dişi bulmak lazım.

bir resimde bende 2 sene öncesinin ama 1.5 yaşında falandı herlde

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Bizim kuzende var ama seninki erkek mi dişi mi?

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Benimde 7 yaşında bi Huskym var ismi PUMA Yakın zamanda paylaşırım fotoğraflarını.
    bnm 3-5 yaşında husky im var hala çiftleştiremedik varmıdır tanıdık bildik eski huskycilerden kim kaldı

Bir yorum yaz:

• Agent
    yanıtladı
    Benimde 7 yaşında bi Huskym var ismi PUMA Yakın zamanda paylaşırım fotoğraflarını.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Pazar sekeri bunlar

Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ew ew degil hayvanat bahçesi mübarek ne guzel ama yaaa bide kaplumbag aldık mı tamam o zaman bahçede pek eksik bi şey kalmaz
    Gecen sene bahcede 2 tane kara kaplumbagamiz vardi ama caldilar simdi apartman sakinlerinin torunlari oldugundan tavsan ordek alamiyoruz ufakliklar rahat birakmiyor hayvancagizlari

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ew ew degil hayvanat bahçesi mübarek ne guzel ama yaaa bide kaplumbag aldık mı tamam o zaman bahçede pek eksik bi şey kalmaz

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bi dakika yaaa kirpide mı var simdi anlmadim Nazlı ?:s
    bunlar bizim bahcede yasiyor Gokhan

Sent from my iPad using TapaTalk HD

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X