Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari
Çöküş
X
-
Sevgili yegenim (5.5
) kumbarada biriktirdigi 150 TL'si ile annemden muhabbet kuşu rica etmiş
Annem de bi yavrucuk almış tabi. Ablam da kelebekten korkan bi insan olarak "neeeyyy, kafesi arada açıp uçurmak mıııığğğ?!" diye tepki verince biz hemen atladık "bizim olsun siz gelin bizde sevin" diye. itirazsız kabul gördü tabi 
Birkaç fotosu:
Bir yorum yaz:
-
Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari
Buda benim italyan setter.Kendisinin 2 yarış kazanmışlığı var,ne yazık ki geçen hafta oğlumu sonsuz avlaklara gönderdim.Zehirlendiği için 10 yaşında kaybettik.Yeni miniyle gelen mutlulukta gitti.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ailemizin son üyesi wilma
henüz 45 günlük dişi alman kurdu

Bir yorum yaz:
-
MCTRpets eventi yapmaliyizzzzz!!!!Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArtık before and after vakti gelmiştir...
Huzurlarınızda Atiçi 2.0

Bir yorum yaz:
-
Artık before and after vakti gelmiştir...
Huzurlarınızda Atiçi 2.0

Bir yorum yaz:
-
N'asil yanee? Anil baska bir 'evcil dost'ta karar kilmis?Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnıl ne yaptın bi paylaş bakalım demin instagramda takurun arabayı paylaştığını gördüm herhalde onu almadın
meraktayız 
Aydinlatilmak bizim hakkimiz, biz evcil dosttuz...
Wish
Bir yorum yaz:
-
Anıl ne yaptın bi paylaş bakalım demin instagramda takurun arabayı paylaştığını gördüm herhalde onu almadınAslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishmanim dedigin dogru, yeni ustsuzumle ilgilenmekteyim ve yarin bitiyo kismetse kafamdaki isler. Senle bu aralar pek ugrasamadigim icin bi yanim hep eksik kaldi. Herkese bi surpriz yaptim. Bu seferki ustsuzumuz yine bi sarisin
neyse en yakin zamanda belgelerimle geliyorum
(takurun arabayi alip sariya kapladigimi dusunmeyin sakin
baska bu baska 
meraktayız
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiWishmanim dedigin dogru, yeni ustsuzumle ilgilenmekteyim ve yarin bitiyo kismetse kafamdaki isler. Senle bu aralar pek ugrasamadigim icin bi yanim hep eksik kaldi. Herkese bi surpriz yaptim. Bu seferki ustsuzumuz yine bi sarisinAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen diyor ki 'kocatmissin oglani' elinde koyun olmus!
P.S: Esasinda butun erkeklerin kaderi degil mi! Kurt yada koyun kalmak 'sahibemize' bagli azicikta....
P.S 2: Bugunlerde Anil yeni ustsuzunle ilgilendigi icin bosluklari ben doldurayim dedim.
KocamisWishmanman
neyse en yakin zamanda belgelerimle geliyorum
(takurun arabayi alip sariya kapladigimi dusunmeyin sakin
baska bu baska
Bir yorum yaz:
-
Alen diyor ki 'kocatmissin oglani' elinde koyun olmus!
P.S: Esasinda butun erkeklerin kaderi degil mi! Kurt yada koyun kalmak 'sahibemize' bagli azicikta....
P.S 2: Bugunlerde Anil yeni ustsuzunle ilgilendigi icin bosluklari ben doldurayim dedim.
KocamisWishmanmanEn son düzenleyen WISHMAN; 20-03-14, 18:22.
Bir yorum yaz:
-
Eski kurt icin daha gencc elemanAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa bu kız deyimleri de bilmiyor pehhh
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ya bu kız deyimleri de bilmiyor pehhhAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahahahah
Eski kurtmus Peeeeh o ne demek oyle?!
Bir yorum yaz:
-
AhahahahahAslı AYDIN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMecazi anlamda tam kurt olmuş
Eski kurtmus Peeeeh o ne demek oyle?!Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEski kurt
Bir yorum yaz:
-
Eski kurtAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterInfiniti katalog cekiminden

Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: