Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Uyelerimizin evcil dostlari ve evcil dost meraklari ve ilginc anilari

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu da bizim evin reisi! dooby

[ATTACH]989[/ATTACH]
    harbiden tam reis

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Bu da bizim evin reisi! dooby

ImageUploadedByTapatalk1365443823.243173.jpg

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    herkes kendi halinde..

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Yeaa bizim rena duvarkagitlarini yeme tesebbusunde bulundu bugun kan beynime sicradi balkon cezasina carptirildi kendileri :@

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Subat ayinin ilk vukuatini yaptik.Bizim Batman Sag on Patiden yaralanmis tedavi ettirlerelim diye insaat eldivenlerine guvenip ,yakaldim .Oda beni yakaldi patim sende dedi takti tirnaklari sonuc; Gece bir bucuk hadi kuduz asisina. Isimi garanti altina aldim batmanin mevzu yabanci bir kopekle olnus .

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı tahargc tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bundan 2-3 ay önce bir sokak kedisi sahiplendim kedi arkadaşlarıma ve bana diş izi olsun tırnak izi olsun baya hasar verdi ancak oynamak acı verıcı ve keyıflıydı . 1 aftalıgına projelerim oldugu ıcın kedıyı arkadasıma vermıstım. ve geri istedigimde kedinin öldüğünü söyledi. camı acık bırakmıs evde yokken ve kedi 5. kattan aşa atlamış. kısa sürede bu kadar alıştıgın bi canlı sadece hayvanlar olabılıyor malesef. küçük ihmaller büyük sonuçları getirebiliyor.
    9-1 = 8 kalması lazımdı

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    bundan 2-3 ay önce bir sokak kedisi sahiplendim kedi arkadaşlarıma ve bana diş izi olsun tırnak izi olsun baya hasar verdi ancak oynamak acı verıcı ve keyıflıydı . 1 aftalıgına projelerim oldugu ıcın kedıyı arkadasıma vermıstım. ve geri istedigimde kedinin öldüğünü söyledi. camı acık bırakmıs evde yokken ve kedi 5. kattan aşa atlamış. kısa sürede bu kadar alıştıgın bi canlı sadece hayvanlar olabılıyor malesef. küçük ihmaller büyük sonuçları getirebiliyor.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Insan insana yardim etmezken, ... tebrikler Adminim Gokhan.

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yanliz tam kabadayı ,sarı kabadayı .Son fotografda kaldıgı yerden devam demiş.
    Bu kabadayı bile yardım istiyodu düşün çektiği acıyı .Bak sağ ön ayağındaki leke gibi yere ordaki tüylerini kısalttılar enfeksyon kapmış kırık çıkık röntgne gerek kalmadan kaldığın yerden devam ediyo kerata son resimdeki gibi .

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Yanliz tam kabadayı ,sarı kabadayı .Son fotografda kaldıgı yerden devam demiş.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Valla bir kez daha tebrik ediyorum gokhan adminim

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Adamımız sağlığına kavuşmuş.

IMAG1210.jpg
    IMAG1211.jpg
    IMG_0011.jpg
    IMG_0012.jpg

hemende sahalara döndü

IMAG1212.jpg

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Havalar soğudu artık bizim Hulusi-the-cat kalorifer peteği ile kanka oldu. Sürekli uzanıp peteğin üstünde yayılıyor. Misal buz gibi karlı havada koltuk ısıtmalı bir MINI'de keyif yapar gibi Ne güzel hayat

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X