Fotolarda darbe yokmus gibi gorundu bana dediginiz gibi disaridan iceriye darbe degilde fitillerin sicaktan sisip cami disari patlatmasi olabilir ama garanti icine girer mi bilemiyorum tabi. Cok gecmis olsun
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kendi kendine patlayan sunroof problemi
Çöküş
X
-
Garantilik bir durum soz konusu degil gibi sanki? kaldi ki otomobile mekanik icin 2yil 60k garanti veriliyordu o yillarda biraz kasar bence o durum. Neyse sans zorlanir. Deneyimlemedigim bir konu net bisey diyemiyorum.sadece bir ongoru bendeki.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFotolarda darbe yokmus gibi gorundu bana dediginiz gibi disaridan iceriye darbe degilde fitillerin sicaktan sisip cami disari patlatmasi olabilir ama garanti icine girer mi bilemiyorum tabi. Cok gecmis olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildimisscooper (:
Yorum Yap
-
Aslı Özge tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok teşekkür ederim [emoji1317]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBorusandan size konu ile ilgili geri donus oldu mu? Gerci bunu kaskonun karsiliyor olmasi lazim.
Yorum Yap
-
Aslı Özge tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDışarıdan darbe olduğunu iddia ettiler. Kullanıcı hatası denildi maalesef.
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDisaridan darbe olunca cam disariya dogru mu patliyormus?
ben de Alen gibi sasirmadim.
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstergecmis olsun. insanin elinde olmadan boyle seyler olmasi can skici.
her otoparka bir kamera kampanyasi baslatalim
Yorum Yap
-
Aslı Özge tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler [emoji1317]kesinlikle yönetime söyledim kamera takılacak.. darısı sizin otoparklara diyelim [emoji18]böyle durumlarda olmazsa olmaz [emoji1303]
Yorum Yap
Yorum Yap