Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Kendi kendine patlayan sunroof problemi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı Özge tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Teşekkürler [emoji1317]kesinlikle yönetime söyledim kamera takılacak.. darısı sizin otoparklara diyelim [emoji18]böyle durumlarda olmazsa olmaz [emoji1303]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    benim otoparkim bile yok sokaga parkediyorum ne yazikki.. her gun arabaya binmeden 2 tur etrafini donuyorum "birsey olmus mu acaba?" diye. benden sanslisiniz

Bir yorum yaz:

• Özge
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    gecmis olsun. insanin elinde olmadan boyle seyler olmasi can skici.
    her otoparka bir kamera kampanyasi baslatalim
    Teşekkürler [emoji1317]kesinlikle yönetime söyledim kamera takılacak.. darısı sizin otoparklara diyelim [emoji18]böyle durumlarda olmazsa olmaz [emoji1303]

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    gecmis olsun. insanin elinde olmadan boyle seyler olmasi can skici.
    her otoparka bir kamera kampanyasi baslatalim

Bir yorum yaz:

• Özge
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Disaridan darbe olunca cam disariya dogru mu patliyormus?
    ben de Alen gibi sasirmadim.
    [emoji853]izah etmek yerine susmayı seçtim zaten. Sizlerden uzak olsun [emoji1317][emoji853] çok can sıkıcı bir durum...

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Disaridan darbe olunca cam disariya dogru mu patliyormus?
    ben de Alen gibi sasirmadim.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Dışarıdan darbe olduğunu iddia ettiler. Kullanıcı hatası denildi maalesef.

Yani hic sasirtmadi beni Borusanin bu cevabi, tabii ki kasko oduyor insallah?

Bir yorum yaz:

• Özge
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Borusandan size konu ile ilgili geri donus oldu mu? Gerci bunu kaskonun karsiliyor olmasi lazim.
    Dışarıdan darbe olduğunu iddia ettiler. Kullanıcı hatası denildi maalesef.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Çok teşekkür ederim [emoji1317]

Borusandan size konu ile ilgili geri donus oldu mu? Gerci bunu kaskonun karsiliyor olmasi lazim.

Bir yorum yaz:

• Özge
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Fotolarda darbe yokmus gibi gorundu bana dediginiz gibi disaridan iceriye darbe degilde fitillerin sicaktan sisip cami disari patlatmasi olabilir ama garanti icine girer mi bilemiyorum tabi. Cok gecmis olsun
    Çok teşekkür ederim [emoji1317]

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Garantilik bir durum soz konusu degil gibi sanki? kaldi ki otomobile mekanik icin 2yil 60k garanti veriliyordu o yillarda biraz kasar bence o durum. Neyse sans zorlanir. Deneyimlemedigim bir konu net bisey diyemiyorum.sadece bir ongoru bendeki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Fotolarda darbe yokmus gibi gorundu bana dediginiz gibi disaridan iceriye darbe degilde fitillerin sicaktan sisip cami disari patlatmasi olabilir ama garanti icine girer mi bilemiyorum tabi. Cok gecmis olsun

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Çok teşekkür ederim kesinlikle daha kötüsü olabilirdi. Araç ile Antalya'ya gidecektim ); yolda olma ihtimalini düşünemiyorum bile ); sağlık olsun ); güvenlik kameralarını araştırıyorum bende. Kayıtlara ulaşabilirsem içim daha da rahatlayacak.. mini servis danışmanı bir arkadaşım iç basınç kaynaklı olduğunu düşünüyor. Bu da umut verici bir gelişme .. hayırlısı .. sizlerin başına gelmemesi dileklerimle .. [emoji1317][emoji1317][emoji1317]

Rica ederim umarım sorununuz kısa sürede çözülür bu arada bilgi amaçlı şu şeklide bir video paylaşmak istedim seğir halinde patlayan sunroof olarak, bu arada içerideki hava sirkilasyonu için sunroof açık perde çekili klima açık halde olursa bu tarz sorunların olacağını sanmıyorum.

En son düzenleyen Tunc Jcw; 28-06-17, 12:49.

Bir yorum yaz:

• Özge
    yanıtladı
    Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Rica ederim tabiki paylaşırım , 2 sene kadar oldu olay ama kendisi ile görüşüp belge duruyormu veya alabiliyormu sorarım kendisine , pek anlamam avukat mahkeme işlerinden ama duruyorsa kendisinde belgeler burada tabiki paylaşırım , birde Kullanım kitapçığın da sunroof kullanma talimatı gibi bir bölüm varmı diye baktım yok şuan göremedim sadece cam motorları sadece camı yukarı kaldırıyorsa motor fazla ısınmıştır soğumasını bekleyin diye bir ibare gördüm okadar. Ama mini nin Land Rover gibi bir çamura yatacağını sanmam, değişim yapacaklardır. Ama garantiden değişir diye düşünüyorum. Tekrar geçmiş olsun allahtan sürüş esnasında meydana gelmedi bu olay.
    Çok teşekkür ederim kesinlikle daha kötüsü olabilirdi. Araç ile Antalya'ya gidecektim ); yolda olma ihtimalini düşünemiyorum bile ); sağlık olsun ); güvenlik kameralarını araştırıyorum bende. Kayıtlara ulaşabilirsem içim daha da rahatlayacak.. mini servis danışmanı bir arkadaşım iç basınç kaynaklı olduğunu düşünüyor. Bu da umut verici bir gelişme .. hayırlısı .. sizlerin başına gelmemesi dileklerimle .. [emoji1317][emoji1317][emoji1317]

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Çok teşekkür ederim yardımcı oldu. Bende dava açmayı düşünüyorum istediğim gibi sonuçlanmazsa. Dava belgelerini eğer bir sakıncası Yoksa gönderebilmeniz mümkün mü elimde bir emsal olması açısından bana yardımcı olacağını düşünüyorum. Çok teşekkürler tekrar ![emoji18][emoji1317][emoji18]

Rica ederim tabiki paylaşırım , 2 sene kadar oldu olay ama kendisi ile görüşüp belge duruyormu veya alabiliyormu sorarım kendisine , pek anlamam avukat mahkeme işlerinden ama duruyorsa kendisinde belgeler burada tabiki paylaşırım , birde Kullanım kitapçığın da sunroof kullanma talimatı gibi bir bölüm varmı diye baktım yok şuan göremedim sadece cam motorları sadece camı yukarı kaldırıyorsa motor fazla ısınmıştır soğumasını bekleyin diye bir ibare gördüm okadar. Ama mini nin Land Rover gibi bir çamura yatacağını sanmam, değişim yapacaklardır. Ama garantiden değişir diye düşünüyorum. Tekrar geçmiş olsun allahtan sürüş esnasında meydana gelmedi bu olay.

Bir yorum yaz:

• Özge
    yanıtladı
    Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Öncelikle çok geçmiş olsun bir arkadaşımın Range inde aynısı olmuştu durum şu şekilde olmuştu aklıma ilk o geldi kendisi kırda pikniğe gittiğinde sunroof unu açık bırakıyor daha sonra akşama doğru yola çıkarken hava sıcak diye kapatıyor ve aracını eve gidince kapalı otoparkına çekip eve çıkıyor ve 2 gün sonra markete alışverişe gittiğinde patladığını görüyor servise beraber gittik ve komple açtılar sunroof u ve rayın orda ileri geri kayan mekanızmanın yeni kayarak kapananan yere ufak dal parçası nasıl girmiş bizde anlamadık bayada sert şöyle söliyim 10kuruş kadar bişi belki biraz sıkışmış ve kapatınca o tırnağın orda esnetme yapmış tabiki motorda sıkıştırınca esnetmiş oldu ve iç sıcaklık dış sıcaklık derken bir süre sonra camın patladığı anlaşıldı genleşmeden ve kullanıcı hatası denerek yırtmaya çalıştılar ama tabiki bizde üretim hatası olduğunu belirterek dava acıldı kazanıldı ve garantiden yapıldı.Kazanmamızdaki nedende sunroof kullanım bolumunde ilgili bir açıklama olmamasıydı benim aklıma ilk bu tarz bişi geldi yoksa basınç dışında kırılmaması gerekiyor bence mekanizma kısmına sizde bakın belli sıkıştırıp camı kastıran bir durum olmuş yada şu şekilde de olabiliyor sizin farkında olmadığınız bir durumda sunroof açıkken yolda seğir halindeyken önden bir taş gelip sekip ufak nokta şeklinde bir çatlak oluşturuyor camda tabi siz farkında olmuyorsunuz daha sonra iç ve dış sıcaklık farkından bu ufak çatlak kılcal bir şekilde yayılıyor tabi siz yine farkında olmuyorsunuz çok ince olduğundan daha sonra bunda da cam daynamayıp genleşmeden esniyip patlıyor bu ön camlar içinde geçerli aman dikkat edin özellikle yaz aylarında ön camında çatlak olan ve klımayı ön cama veren arkadaşlar bunların dışında o sunroof a yukardan saksı düşse bile bu şekilde bir zarar vermez biraz uzun oldu yazım ama kusura bakmayın umarım biraz açıklayıcı olmuştur.
    Çok teşekkür ederim yardımcı oldu. Bende dava açmayı düşünüyorum istediğim gibi sonuçlanmazsa. Dava belgelerini eğer bir sakıncası Yoksa gönderebilmeniz mümkün mü elimde bir emsal olması açısından bana yardımcı olacağını düşünüyorum. Çok teşekkürler tekrar ![emoji18][emoji1317][emoji18]

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X