Aslı Madforester tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Otoyollarda Hız Tespit Sistemi 1 Temmuz 2017 de devreye giriyor
Çöküş
X
-
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
-
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSimdi ben her sikildigimda iki saate istenbula gelemeyecek miyim [emoji19]
06 EKN 13 [emoji41]
Instagram & Snapchat: ekinkerimoglu
Hahahahahahah bu en çok seni üzdüsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahahahahah bu en çok seni üzdü
06 EKN 13 [emoji41]
Yorum Yap
-
Ufak bi soru, HGS giris cikislarina gore olculecekse ve HGS'yi cama yapistirmadan, giriste HGS okutmassak, sadece cikista elimizde tutarak okutursak nasil hesaplayacak? veya hgs'yi cikartip sadece plakadan kontrolle dusmesini saglarsak nasil olacak?
ben sahsen dogru duzgun girdigim tek otoban Izmir - Aydin otobaninin Cesme kismi. Hic olmadi yolculuk icin alacagim kahve'mi otobanin icindeki Starbucks'tan alir, bi 5 dakika oyalanir yola o sekilde cikarim
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUfak bi soru, HGS giris cikislarina gore olculecekse ve HGS'yi cama yapistirmadan, giriste HGS okutmassak, sadece cikista elimizde tutarak okutursak nasil hesaplayacak? veya hgs'yi cikartip sadece plakadan kontrolle dusmesini saglarsak nasil olacak?
ben sahsen dogru duzgun girdigim tek otoban Izmir - Aydin otobaninin Cesme kismi. Hic olmadi yolculuk icin alacagim kahve'mi otobanin icindeki Starbucks'tan alir, bi 5 dakika oyalanir yola o sekilde cikarim
Yorum Yap
-
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNeyse bende direk istanbula yerlesirim [emoji1][emoji1]
06 EKN 13 [emoji41]
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUfak bi soru, HGS giris cikislarina gore olculecekse ve HGS'yi cama yapistirmadan, giriste HGS okutmassak, sadece cikista elimizde tutarak okutursak nasil hesaplayacak? veya hgs'yi cikartip sadece plakadan kontrolle dusmesini saglarsak nasil olacak?
Otobanda görmüşşsünüzdür seyir halindeyken üstte 4 şerit ceken kameralar var onlar da bu ıygulama ile devreye girecek ben bayadır su yontemi yapıyorum özellikle koprulerin ve otobanların orda girişte beyaz şeridi ortalayınca kamera plakayı cekemıyor sonra devam denenmeiştir �� Yanlız trafiği tehliye atmıcal şekilde ve 100 mt kala ortalamak gerekmekte- 34 KS 1309 2014 cooper S
- 34 TM 8031 2006 GP
- 34 BKS 90 2009 JCW- (DEV20) Project 400+
- 34 NOS 33 2003 Cooper S
Yorum Yap
-
Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYanlız şöyle bir noktaya deyiniyim gişelerden geçtikten sonra belli aralıklarda 4 şeridide çeken kameralar devrede olacak gişelerden gectikten sonra o kameralarda otomatik plaka tanımı yaparak siz mola yerinden cıktıktan sonra o kamera tekrar plaka tanımı yapacak 1km sonra altından gectıkten sonra yine süreyi ölçecek be ceza kesecek hali hazırda olan bir ıygulama sadece bı gişe olayı extradan 2. Bir uygulama bilginiz olsun
Otobanda görmüşşsünüzdür seyir halindeyken üstte 4 şerit ceken kameralar var onlar da bu ıygulama ile devreye girecek ben bayadır su yontemi yapıyorum özellikle koprulerin ve otobanların orda girişte beyaz şeridi ortalayınca kamera plakayı cekemıyor sonra devam denenmeiştir �� Yanlız trafiği tehliye atmıcal şekilde ve 100 mt kala ortalamak gerekmekteEn son düzenleyen alibasacik; 21-08-17, 12:56.
Yorum Yap
-
buna bakcak olursak otobanda gazlayıp gıselere cıkısa gelmeden durup sıgara ıcenler son bırkac km kala su gevrek satanlar ortaya cıkmaya baslar ızmır ıcın pek bı sıkıntı olmazda ıstanbulda o zaman 5 km yolu 1 saate gecenlerede cok bekledınız dıe benzın parası yuklesınler hgs ye35 AJ 0050 R56 S
34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
35 ALM 13 R53 COOPER S
Yorum Yap
-
Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYanlız şöyle bir noktaya deyiniyim gişelerden geçtikten sonra belli aralıklarda 4 şeridide çeken kameralar devrede olacak gişelerden gectikten sonra o kameralarda otomatik plaka tanımı yaparak siz mola yerinden cıktıktan sonra o kamera tekrar plaka tanımı yapacak 1km sonra altından gectıkten sonra yine süreyi ölçecek be ceza kesecek hali hazırda olan bir ıygulama sadece bı gişe olayı extradan 2. Bir uygulama bilginiz olsun
Otobanda görmüşşsünüzdür seyir halindeyken üstte 4 şerit ceken kameralar var onlar da bu ıygulama ile devreye girecek ben bayadır su yontemi yapıyorum özellikle koprulerin ve otobanların orda girişte beyaz şeridi ortalayınca kamera plakayı cekemıyor sonra devam denenmeiştir �� Yanlız trafiği tehliye atmıcal şekilde ve 100 mt kala ortalamak gerekmekte
Bir de bildigim kadariyla emniyet seridinden gecersen de okunmuyor (ki kesinlikle tavsiye etmiyorum).
Yorum Yap
Yorum Yap