Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Otoyollarda Hız Tespit Sistemi 1 Temmuz 2017 de devreye giriyor
Aslı Madforester tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Aynen doa nasipse haziranda ordayız
temmuz basinda olcak sanirim, ben yurt disinda olcam giremicem
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Ufak bi soru, HGS giris cikislarina gore olculecekse ve HGS'yi cama yapistirmadan, giriste HGS okutmassak, sadece cikista elimizde tutarak okutursak nasil hesaplayacak? veya hgs'yi cikartip sadece plakadan kontrolle dusmesini saglarsak nasil olacak?
ben sahsen dogru duzgun girdigim tek otoban Izmir - Aydin otobaninin Cesme kismi. Hic olmadi yolculuk icin alacagim kahve'mi otobanin icindeki Starbucks'tan alir, bi 5 dakika oyalanir yola o sekilde cikarim
Ufak bi soru, HGS giris cikislarina gore olculecekse ve HGS'yi cama yapistirmadan, giriste HGS okutmassak, sadece cikista elimizde tutarak okutursak nasil hesaplayacak? veya hgs'yi cikartip sadece plakadan kontrolle dusmesini saglarsak nasil olacak?
ben sahsen dogru duzgun girdigim tek otoban Izmir - Aydin otobaninin Cesme kismi. Hic olmadi yolculuk icin alacagim kahve'mi otobanin icindeki Starbucks'tan alir, bi 5 dakika oyalanir yola o sekilde cikarim
Yanlız şöyle bir noktaya deyiniyim gişelerden geçtikten sonra belli aralıklarda 4 şeridide çeken kameralar devrede olacak gişelerden gectikten sonra o kameralarda otomatik plaka tanımı yaparak siz mola yerinden cıktıktan sonra o kamera tekrar plaka tanımı yapacak 1km sonra altından gectıkten sonra yine süreyi ölçecek be ceza kesecek hali hazırda olan bir ıygulama sadece bı gişe olayı extradan 2. Bir uygulama bilginiz olsun
Otobanda görmüşşsünüzdür seyir halindeyken üstte 4 şerit ceken kameralar var onlar da bu ıygulama ile devreye girecek ben bayadır su yontemi yapıyorum özellikle koprulerin ve otobanların orda girişte beyaz şeridi ortalayınca kamera plakayı cekemıyor sonra devam denenmeiştir �� Yanlız trafiği tehliye atmıcal şekilde ve 100 mt kala ortalamak gerekmekte
- 34 KS 13092014 cooper S - 34 TM 80312006 GP - 34 BKS 902009 JCW- (DEV20) Project 400+ - 34 NOS 332003 Cooper S
Mesajı göster
Yanlız şöyle bir noktaya deyiniyim gişelerden geçtikten sonra belli aralıklarda 4 şeridide çeken kameralar devrede olacak gişelerden gectikten sonra o kameralarda otomatik plaka tanımı yaparak siz mola yerinden cıktıktan sonra o kamera tekrar plaka tanımı yapacak 1km sonra altından gectıkten sonra yine süreyi ölçecek be ceza kesecek hali hazırda olan bir ıygulama sadece bı gişe olayı extradan 2. Bir uygulama bilginiz olsun
Otobanda görmüşşsünüzdür seyir halindeyken üstte 4 şerit ceken kameralar var onlar da bu ıygulama ile devreye girecek ben bayadır su yontemi yapıyorum özellikle koprulerin ve otobanların orda girişte beyaz şeridi ortalayınca kamera plakayı cekemıyor sonra devam denenmeiştir �� Yanlız trafiği tehliye atmıcal şekilde ve 100 mt kala ortalamak gerekmekte
Ben de ortalayınca almaz diyodum tahminen ama bi türlü güvenemedim. Kullandıkları teknoloji bu kadar rezil.
buna bakcak olursak otobanda gazlayıp gıselere cıkısa gelmeden durup sıgara ıcenler son bırkac km kala su gevrek satanlar ortaya cıkmaya baslar ızmır ıcın pek bı sıkıntı olmazda ıstanbulda o zaman 5 km yolu 1 saate gecenlerede cok bekledınız dıe benzın parası yuklesınler hgs ye
35 AJ 0050 R56 S 34 HDT 61 R53 CABRİO JCW 35 ALM 13 R53 COOPER S
Mesajı göster
Istanbul icin koridor olayi baya gecerli ama Izmir'de sadece 1-2 noktada sehir icinde var. Cesme'ye giderken sadece gise kameralari var (suan icin) yine de dikkat etmekte fayda var tabi.
Bir de bildigim kadariyla emniyet seridinden gecersen de okunmuyor (ki kesinlikle tavsiye etmiyorum).
Yorum Yap