Aslı muratisik tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün aracınız için ne yaptınız?
Çöküş
X
-
olmuyor çünkü üstlerinde kapak varAslı ikuybu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSellektör yapınca tırcı gibi olmuyor mu [emoji4] benimde aklıma uzunlar geldi ilk başta ama eğer çok uğraştırmayacaksa kendine özel bir düğme yaptırmak en mantıklısı gibi.
35 PH 047
2006 R52 COOPER S CABRIO
sigpic
Yorum Yap
-
Süper sevindim bunu duyduğuma [emoji106]Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende aracın bakımını yaptırken 1 ay önce aynısından koydurdum araç yazılımlı ve çok farketti bukadar fark beklemiyordumki sizde farkedeceksınız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Allah'tan yürümedi o ya....Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYunanistan'ın yaralarını sarıyoruz

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Warexten nasıl ses çıktıgını merak ediyorum, taktıktan sonra video paylaşırsanız sevinirimAslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenimde yurd dışından spariş verdiğim warex im geldi popcorn olma yolunda 1 adım attık şimdi oil cooler ı beklemekteyiz
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi34 UJB 72 - R56 Chili Red JCW
Yorum Yap
-
Bende varex kullanıyorum 76 lık memnum sesi güzel [emoji106]Aslı CANER tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWarexten nasıl ses çıktıgını merak ediyorum, taktıktan sonra video paylaşırsanız sevinirim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Ben sislere baglattim kapakli kullandigim icin. Kapakli kullanacaksaniz bence uzunlara baglatmayinAslı ikuybu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDriving lights aldım.
Bunların orjinal bağlantısı nasıl oluyor ? Uzun farlar ? sis farları ? Hangisine bağlamak lazım kullananlar nasıl kullanıyor ?
Yorum Yap
-
Kapaklı kullanmaktaki amaç daha güzel durduğu için mi yoksa koruma amaçlı mı ? Kapak almadım henüz.Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen sislere baglattim kapakli kullandigim icin. Kapakli kullanacaksaniz bence uzunlara baglatmayin
Yorum Yap
-
Ucuz atlattım abi neyse kiAslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllah'tan yürümedi o ya....
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ikuybu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKapaklı kullanmaktaki amaç daha güzel durduğu için mi yoksa koruma amaçlı mı ? Kapak almadım henüz.Kapaklı durumda yanmamasına dikkat edin ısıdan dolayı kapakta deforme olur yenisini almak zorunda kalırsınızAslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen daha guzel durdugu icin kapakli kullaniyorum
Yorum Yap

Yorum Yap