Aslı muratisik tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün aracınız için ne yaptınız?
Çöküş
X
-
Aslı ikuybu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSellektör yapınca tırcı gibi olmuyor mu [emoji4] benimde aklıma uzunlar geldi ilk başta ama eğer çok uğraştırmayacaksa kendine özel bir düğme yaptırmak en mantıklısı gibi.35 PH 047
2006 R52 COOPER S CABRIO
sigpic
Yorum Yap
-
Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende aracın bakımını yaptırken 1 ay önce aynısından koydurdum araç yazılımlı ve çok farketti bukadar fark beklemiyordumki sizde farkedeceksınız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYunanistan'ın yaralarını sarıyoruz
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenimde yurd dışından spariş verdiğim warex im geldi popcorn olma yolunda 1 adım attık şimdi oil cooler ı beklemekteyiz
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi34 UJB 72 - R56 Chili Red JCW
Yorum Yap
-
Aslı CANER tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWarexten nasıl ses çıktıgını merak ediyorum, taktıktan sonra video paylaşırsanız sevinirim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ikuybu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDriving lights aldım.
Bunların orjinal bağlantısı nasıl oluyor ? Uzun farlar ? sis farları ? Hangisine bağlamak lazım kullananlar nasıl kullanıyor ?
Yorum Yap
-
Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen sislere baglattim kapakli kullandigim icin. Kapakli kullanacaksaniz bence uzunlara baglatmayin
Yorum Yap
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllah'tan yürümedi o ya....
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ikuybu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKapaklı kullanmaktaki amaç daha güzel durduğu için mi yoksa koruma amaçlı mı ? Kapak almadım henüz.Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen daha guzel durdugu icin kapakli kullaniyorum
Yorum Yap
Yorum Yap