Alen Admin'im solediklerinin hepsine katiliyom. Itirazim yok da iste bilirsin herkezin cocugu kendine guzel, sanki bana hep Gio'da Gandalf'in sopasi gibi hicbirimizin bilmedigi gizli gucler-spectler varmis gibi geliyor.
Sosyal Mesaj; umarim 97 Oktan piyasadan kalkmaz. Gokhan Admin'im istedigi yerden bulur.
Sevgini gordum, sag yanak ile cevapliyorum.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
97 oktan bulmakta zorlanıyorum.
Çöküş
X
-
Kurtulustan hali sahadan donerken dolapdereden e5 istikametine sagda shell benzincide maca gittigim arabaya 97 oktan aldik ama ben herzaman nasi gidip 97 pesinde kosucam anlam veremiyorum bu olmamasi durumuna
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishmanım şöyle anlatiyim düşük sıkıştırmalı motorlarda erken ateşleme gerekir avans degerin farklıdır ama yüksel sıkıştırmalı motorda erken ateşleme istemezsin bu yüzden sen max 95 oktana ayarlı motoruna 97 oktan koydugun zaman arabana iyilik etmiyorsun aksine devamlı çiğ yakacagından yani yakmadan atacagından önce katalitik convertörün tıkanır ve manifolt patlatmaya kadar gider. Diğer taraftan R50 ler kurum baglamaz çünkü 56 lar gibi direct injection degillerdir. Ayrıca 97 performans düsüklüğü yapar çünkü yeterince atesleme olmaz. Yani ben ukalalıktan değil iyilikten söylemiştim.
Sevgiler.
AZ 4191
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu yuzden ben GIO'nun depusunu MESE yaptim, degil 97, dolu depo birakirsam 98 Chanti oluyo mubarek!!! Kullanmaya kiyamassin doldur bardaga ic......
@Alen admin'im nedenmis ben 97 almiyacakmisim? En azindan piston basim kurum yapmiyo... Aman bir turbo'n var... Ben n'apayim? Kefene cep icat olmadi hala... nereye kadar?
Wishramazangelmedenbumuhabbetbitmeliman
Sevgiler.
Bir yorum yaz:
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBasgan senin yakit yillanmis sarap spec zaten
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
@Alen admin'im nedenmis ben 97 almiyacakmisim? En azindan piston basim kurum yapmiyo... Aman bir turbo'n var... Ben n'apayim? Kefene cep icat olmadi hala... nereye kadar?
WishramazangelmedenbumuhabbetbitmelimanEn son düzenleyen WISHMAN; 24-06-14, 21:52.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstersana kolay gelsin ben alsam yakıt ucar ben kullanana kadar
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 ayda 5000km yaptığıma göre bana 2 tankerde yetmeyecek ahahha
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevet iki tanker bana 2 sene yeter sanırımarabanın 3 yasında olup 21000km olmasından yola cıkarsak bir depo ile ortalama 350 km gittigime göre 60 depo eder yani 2820 litre hatta 10 sene de gidermis bana
bir tanker yaklasık 8000lt yakıt alır bildigim kdarıyla.
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göstersuriyeden kendi benzinimizimi getirelim illa) aslında iyi fikir 2 tanker getirsek missss
arabanın 3 yasında olup 21000km olmasından yola cıkarsak bir depo ile ortalama 350 km gittigime göre 60 depo eder yani 2820 litre hatta 10 sene de gidermis bana
bir tanker yaklasık 8000lt yakıt alır bildigim kdarıyla.
Bir yorum yaz:
-
oktan arttırıcı katkı maddelerini deneyen olumlu / olumsuz sonuç alan varmı ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevet henüz var ama 97 kalkacak diye bir söylenti de var. Eskiden 100 oktan vardı ne güzel.) aslında iyi fikir 2 tanker getirsek missss
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbakırköy çevresinde ve maslak PO dan alıyorum genelde ve hiç olmadığına rastlamadım. umarım böyle devam eder
Bir yorum yaz:
-
bakırköy çevresinde ve maslak PO dan alıyorum genelde ve hiç olmadığına rastlamadım. umarım böyle devam eder
Bir yorum yaz:
-
Bizimde benzinlik istasyonumuz var,Total bayisiyiz 97 Oktan hala geliyor ancak Shell bayileri artik fiyat farki olmadigi icin 97 almiyorlardi ancak suan çoğu yerde olması lazım.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Proje araclarimizin bazi modlarina 97 bile yetmiyorken 97 oktanin kaldirilmasi ayip olmus
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: