Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

97 oktan bulmakta zorlanıyorum.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Bulamama virusu banada sicradi artik. Bakirkoy cevresinde sadece incirli cikisinda totalde bulabiliyorum.. Ve maslak totaldede var..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    34 NAD 99 '06 JCW
    34 AR 3221 '11 JCW
    34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Bulamama virusu banada sicradi artik. Bakirkoy cevresinde sadece incirli cikisinda totalde bulabiliyorum.. Ve maslak totaldede var..

Ben Opetten alıyorum Atakoy Galleriadan ama 95 katkılı mı yoksa benim aldıgım ? Siz direk 97 mi alıyorsunuz Totalden?
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Ben Opetten alıyorum Atakoy Galleriadan ama 95 katkılı mı yoksa benim aldıgım ? Siz direk 97 mi alıyorsunuz Totalden?
        Dun atakoy opete ugradim artik gelmeyegini soylediler ve ellerindede yoktu zaten

34 NAD 99 '06 JCW
        34 AR 3221 '11 JCW
        34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Evet beyler çözüm üretme vakti geldi.Ne yapacağız
          sigpic

Yorum Yap

Her depoda Oktan arttırıcı ben bir kere 97 üstüne 1 depoya berryman oktan arttırıcı atıp 98 yaptım inanılmaz gidiş farketti 95+ Oktan ile devam edicez mecbur.

Yorum Yap

Oktan arttirici tavsiyelri diye bir baslik acalim kaliteli urun tavsiyelerimizi paylasalim. Artik hic biyerde bulamayacagiz anlasilan

34 NAD 99 '06 JCW
              34 AR 3221 '11 JCW
              34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Ben de 1.5 ay once Manisa - Izmir arasindaki OPET'te 97 istedim, yok abi 95 verelim dediler. Istemem dedim cikip gittim. 3 gun sonra da satip dizel aldim.
                Ben yazilimimi Ingiltere'de yazdirtip gonderdim. Konustugumuz arkadas 250 hp beklerken 223 hp aldigimizda sasirdi. Sonra duzeltme yapip 243 hp'ye cikardi. Sebebinin oktan farki oldugunu soylemisti. Ilkini UK'a gore yazip 2. guncellemeyi TR sartlarinda yazinca toparlamisti.
                Bir sonraki guncellemenin +10 hp oldugunu soyleyip gonderdi ama yukleme firsatimiz olmadi.
                Bildigim kadariyla TR'de oktan isi bizim pompa uzerinde okudugumuz gibi degil (tabi benden cok erk1n bu konuda bilgi sahibi). O yuzden psikolojik olarak erk1n ne derse desin turk inadimi bi kenara koyamayacagim.
                www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Haktan'in soledigine bakilirsa benimde imijinatif 97 ile devam etmem daha iyi, anca anca 95'i tutturuyoruz hesapla...

Yorum Yap

yazılım yok kafa rahat dün gece sürekli aldığım po'ya sordum 97 yok abi kaldırıldı po'dan dedi yan taraftaki shell'de de olmadığını söyledi...
                    Show business,all bitches...

Yorum Yap

Evet herzaman 97 aldıgım Altunizade Opet de artık yok devlet kaldırdı 97 oktanı dedi. Nasıl bir mantıkla kaldırılır anlamıyorum.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Bahçeşehir petrolofisine gittim geçen hafta dedim 97 var mı? Dedi var iyi dedim doldur sonra pompanın olduğu yere baktım 95 oktan yazıyor sağ altta köşede de küçük bir şekilde 97 yazıyor
                        Anlayamadım belkide müşteri kaçırmamak adına yapıyorlar.Pompa görevlisi arkadas abi 95 ile 97 arasında fiyat farkı kalmadı onun için benzinciler 95 alıyor çünkü daha çok satıyor dedi.
                        sigpic

Yorum Yap

97 kaldırılmış tamamen artık bu saatten sonra 97 var diyene de inanmamak lazım bence. 95 ile mutlu olmayı öğrenmemiz gerekiyor

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                          Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

O zaman sorumuz Teknik Moderatörlere gelsin yazılımlı arac kullananlar olarak NE YAPACAGIZ?

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

97 aramaya devam
                              Bende bilmiyorum şuan için. Ekstra yakıt takviyesi belki yapılabilir. (Toluen vs.)
                              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                97 aramaya devam
                                Bende bilmiyorum şuan için. Ekstra yakıt takviyesi belki yapılabilir. (Toluen vs.)
                                Valla teknik mod sizsiniz arkadas arabayı da sizin yüzünüzden yükledik çözümü bulacaksınız artık :P

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X