Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Her depoda Oktan arttırıcı ben bir kere 97 üstüne 1 depoya berryman oktan arttırıcı atıp 98 yaptım inanılmaz gidiş farketti 95+ Oktan ile devam edicez mecbur.
Ben de 1.5 ay once Manisa - Izmir arasindaki OPET'te 97 istedim, yok abi 95 verelim dediler. Istemem dedim cikip gittim. 3 gun sonra da satip dizel aldim.
Ben yazilimimi Ingiltere'de yazdirtip gonderdim. Konustugumuz arkadas 250 hp beklerken 223 hp aldigimizda sasirdi. Sonra duzeltme yapip 243 hp'ye cikardi. Sebebinin oktan farki oldugunu soylemisti. Ilkini UK'a gore yazip 2. guncellemeyi TR sartlarinda yazinca toparlamisti.
Bir sonraki guncellemenin +10 hp oldugunu soyleyip gonderdi ama yukleme firsatimiz olmadi.
Bildigim kadariyla TR'de oktan isi bizim pompa uzerinde okudugumuz gibi degil (tabi benden cok erk1n bu konuda bilgi sahibi). O yuzden psikolojik olarak erk1n ne derse desin turk inadimi bi kenara koyamayacagim.
Bahçeşehir petrolofisine gittim geçen hafta dedim 97 var mı? Dedi var iyi dedim doldur sonra pompanın olduğu yere baktım 95 oktan yazıyor sağ altta köşede de küçük bir şekilde 97 yazıyor
Anlayamadım belkide müşteri kaçırmamak adına yapıyorlar.Pompa görevlisi arkadas abi 95 ile 97 arasında fiyat farkı kalmadı onun için benzinciler 95 alıyor çünkü daha çok satıyor dedi.
97 aramaya devam
Bende bilmiyorum şuan için. Ekstra yakıt takviyesi belki yapılabilir. (Toluen vs.)
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap