Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
97 oktan bulmakta zorlanıyorum.
Çöküş
X
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 ayda 5000km yaptığıma göre bana 2 tankerde yetmeyecek ahahha
Yorum Yap
-
4eva
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstersana kolay gelsin ben alsam yakıt ucar ben kullanana kadar
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBasgan senin yakit yillanmis sarap spec zaten
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
@Alen admin'im nedenmis ben 97 almiyacakmisim? En azindan piston basim kurum yapmiyo... Aman bir turbo'n var... Ben n'apayim? Kefene cep icat olmadi hala... nereye kadar?
WishramazangelmedenbumuhabbetbitmelimanEn son düzenleyen WISHMAN; 24-06-14, 21:52.
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu yuzden ben GIO'nun depusunu MESE yaptim, degil 97, dolu depo birakirsam 98 Chanti oluyo mubarek!!! Kullanmaya kiyamassin doldur bardaga ic......
@Alen admin'im nedenmis ben 97 almiyacakmisim? En azindan piston basim kurum yapmiyo... Aman bir turbo'n var... Ben n'apayim? Kefene cep icat olmadi hala... nereye kadar?
Wishramazangelmedenbumuhabbetbitmeliman
Sevgiler.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishmanım şöyle anlatiyim düşük sıkıştırmalı motorlarda erken ateşleme gerekir avans degerin farklıdır ama yüksel sıkıştırmalı motorda erken ateşleme istemezsin bu yüzden sen max 95 oktana ayarlı motoruna 97 oktan koydugun zaman arabana iyilik etmiyorsun aksine devamlı çiğ yakacagından yani yakmadan atacagından önce katalitik convertörün tıkanır ve manifolt patlatmaya kadar gider. Diğer taraftan R50 ler kurum baglamaz çünkü 56 lar gibi direct injection degillerdir. Ayrıca 97 performans düsüklüğü yapar çünkü yeterince atesleme olmaz. Yani ben ukalalıktan değil iyilikten söylemiştim.
Sevgiler.
AZ 4191R56 - 4191
Yorum Yap
-
Alen Admin'im solediklerinin hepsine katiliyom. Itirazim yok da iste bilirsin herkezin cocugu kendine guzel, sanki bana hep Gio'da Gandalf'in sopasi gibi hicbirimizin bilmedigi gizli gucler-spectler varmis gibi geliyor.
Sosyal Mesaj; umarim 97 Oktan piyasadan kalkmaz. Gokhan Admin'im istedigi yerden bulur.
Sevgini gordum, sag yanak ile cevapliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen Admin'im solediklerinin hepsine katiliyom. Itirazim yok da iste bilirsin herkezin cocugu kendine guzel, sanki bana hep Gio'da Gandalf'in sopasi gibi hicbirimizin bilmedigi gizli gucler-spectler varmis gibi geliyor.
Sosyal Mesaj; umarim 97 Oktan piyasadan kalkmaz. Gokhan Admin'im istedigi yerden bulur.
Sevgini gordum, sag yanak ile cevapliyorum.
Yorum Yap
-
Ben her zaman Zeynep Kamil'deki BP'den 97 aliyordum, hem BP'nin kendi isletmesi hem gercekten en iyi benzin orada diye. Orada da kaldirmislar Dün kalan menzil ---'ken zar zor dustum mecbur 95 aldim, istasyon mudurune ciktim avrupa yakasindkai BPlerde var dedi. Katkida bi sorun oldugu icin cikarilmiyor ne zaman gelecegi belli degil falan fisman hikaye anlattilar.
Maslak BP'nin de benzini iyiydi ordan dolduracagim veya Kosuyolu Total'de 97 varmis oranin da benzini temiz dedi arkadasim.
Gozum afr'de gezmekten yola bakamiyorum valla bu is cok tadimizi kacirdi
Yorum Yap
-
Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAtaşehir hastaneler bölgesindeki Shell de 97 oktan var. Üstelik 95 oktanlık benzine göre yalnızca 10 kuruşluk farkla satılıyor.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSon 3 benzin almata gittigimde 97 oktan benzin olmadigini soylediler ilk önce shell de sordum shell göndermiyo dediler daha sonra opet e gittim ki yenibosna e5 te olan opet ordada olmadigini soylediler en son da bp ye gittim ama yine aynı sekilde 97 oktan benzinin olmadigini dagıtilmadigini soylediler sasirdim kaldim.Bana kasıtlımı yapiyolar acaba baska karsilasan varmidir .
34NSC46sigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDun bp'ye gittim benzin almak icin herdefasinda emin olmak icin soruyorum 97 var mı diye adam da hep var diyor.95 yazıyor ama kocaman yazıyla.Dedim eminmisin 97 oldugundan 97 degil ama 95 den daha katkıli diyor,kısa ve öz bilmediğiniz yerden almayın abi
Yorum Yap
Yorum Yap