Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

97 oktan bulmakta zorlanıyorum.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    evet iki tanker bana 2 sene yeter sanırım arabanın 3 yasında olup 21000km olmasından yola cıkarsak bir depo ile ortalama 350 km gittigime göre 60 depo eder yani 2820 litre hatta 10 sene de gidermis bana bir tanker yaklasık 8000lt yakıt alır bildigim kdarıyla.
    2 ayda 5000km yaptığıma göre bana 2 tankerde yetmeyecek ahahha
    34 NAD 99 '06 JCW
    34 AR 3221 '11 JCW
    34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      2 ayda 5000km yaptığıma göre bana 2 tankerde yetmeyecek ahahha
      sana kolay gelsin ben alsam yakıt ucar ben kullanana kadar
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

sana kolay gelsin ben alsam yakıt ucar ben kullanana kadar
        Basgan senin yakit yillanmis sarap spec zaten

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Basgan senin yakit yillanmis sarap spec zaten

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
          Bu yuzden ben GIO'nun depusunu MESE yaptim, degil 97, dolu depo birakirsam 98 Chanti oluyo mubarek!!! Kullanmaya kiyamassin doldur bardaga ic......

@Alen admin'im nedenmis ben 97 almiyacakmisim? En azindan piston basim kurum yapmiyo... Aman bir turbo'n var... Ben n'apayim? Kefene cep icat olmadi hala... nereye kadar?

Wishramazangelmedenbumuhabbetbitmeliman
          En son düzenleyen WISHMAN; 24-06-14, 21:52.

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Bu yuzden ben GIO'nun depusunu MESE yaptim, degil 97, dolu depo birakirsam 98 Chanti oluyo mubarek!!! Kullanmaya kiyamassin doldur bardaga ic......

@Alen admin'im nedenmis ben 97 almiyacakmisim? En azindan piston basim kurum yapmiyo... Aman bir turbo'n var... Ben n'apayim? Kefene cep icat olmadi hala... nereye kadar?

Wishramazangelmedenbumuhabbetbitmeliman
            Wishmanım şöyle anlatiyim düşük sıkıştırmalı motorlarda erken ateşleme gerekir avans degerin farklıdır ama yüksel sıkıştırmalı motorda erken ateşleme istemezsin bu yüzden sen max 95 oktana ayarlı motoruna 97 oktan koydugun zaman arabana iyilik etmiyorsun aksine devamlı çiğ yakacagından yani yakmadan atacagından önce katalitik convertörün tıkanır ve manifolt patlatmaya kadar gider. Diğer taraftan R50 ler kurum baglamaz çünkü 56 lar gibi direct injection degillerdir. Ayrıca 97 performans düsüklüğü yapar çünkü yeterince atesleme olmaz. Yani ben ukalalıktan değil iyilikten söylemiştim.

Sevgiler.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Wishmanım şöyle anlatiyim düşük sıkıştırmalı motorlarda erken ateşleme gerekir avans degerin farklıdır ama yüksel sıkıştırmalı motorda erken ateşleme istemezsin bu yüzden sen max 95 oktana ayarlı motoruna 97 oktan koydugun zaman arabana iyilik etmiyorsun aksine devamlı çiğ yakacagından yani yakmadan atacagından önce katalitik convertörün tıkanır ve manifolt patlatmaya kadar gider. Diğer taraftan R50 ler kurum baglamaz çünkü 56 lar gibi direct injection degillerdir. Ayrıca 97 performans düsüklüğü yapar çünkü yeterince atesleme olmaz. Yani ben ukalalıktan değil iyilikten söylemiştim.

Sevgiler.
              Adam huysuz işte naparsın

AZ 4191
              R56 - 4191

Yorum Yap

Kurtulustan hali sahadan donerken dolapdereden e5 istikametine sagda shell benzincide maca gittigim arabaya 97 oktan aldik ama ben herzaman nasi gidip 97 pesinde kosucam anlam veremiyorum bu olmamasi durumuna

34NSC46
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Alen Admin'im solediklerinin hepsine katiliyom. Itirazim yok da iste bilirsin herkezin cocugu kendine guzel, sanki bana hep Gio'da Gandalf'in sopasi gibi hicbirimizin bilmedigi gizli gucler-spectler varmis gibi geliyor.

Sosyal Mesaj; umarim 97 Oktan piyasadan kalkmaz. Gokhan Admin'im istedigi yerden bulur.

Sevgini gordum, sag yanak ile cevapliyorum.

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Alen Admin'im solediklerinin hepsine katiliyom. Itirazim yok da iste bilirsin herkezin cocugu kendine guzel, sanki bana hep Gio'da Gandalf'in sopasi gibi hicbirimizin bilmedigi gizli gucler-spectler varmis gibi geliyor.

Sosyal Mesaj; umarim 97 Oktan piyasadan kalkmaz. Gokhan Admin'im istedigi yerden bulur.

Sevgini gordum, sag yanak ile cevapliyorum.
                    Eyvallah diyip göğsümde yumusatıyorum

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Ben her zaman Zeynep Kamil'deki BP'den 97 aliyordum, hem BP'nin kendi isletmesi hem gercekten en iyi benzin orada diye. Orada da kaldirmislar Dün kalan menzil ---'ken zar zor dustum mecbur 95 aldim, istasyon mudurune ciktim avrupa yakasindkai BPlerde var dedi. Katkida bi sorun oldugu icin cikarilmiyor ne zaman gelecegi belli degil falan fisman hikaye anlattilar.

Maslak BP'nin de benzini iyiydi ordan dolduracagim veya Kosuyolu Total'de 97 varmis oranin da benzini temiz dedi arkadasim.

Gozum afr'de gezmekten yola bakamiyorum valla bu is cok tadimizi kacirdi

Yorum Yap

Ataşehir hastaneler bölgesindeki Shell de 97 oktan var. Üstelik 95 oktanlık benzine göre yalnızca 10 kuruşluk farkla satılıyor.

[FONT=Impact]BORN FROM JETS[/FONT]

Yorum Yap

Daha once shell gondermiyor diyen istasyondan cuma aksami 97 aldim ama kaldirilacagini soylediler caljsanlar.
                          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Ataşehir hastaneler bölgesindeki Shell de 97 oktan var. Üstelik 95 oktanlık benzine göre yalnızca 10 kuruşluk farkla satılıyor.
                            Oranin yakiti tavsiye etmiyorum, cok kez kullandim.. AFR devamli 10lara dusuyor..
                            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Son 3 benzin almata gittigimde 97 oktan benzin olmadigini soylediler ilk önce shell de sordum shell göndermiyo dediler daha sonra opet e gittim ki yenibosna e5 te olan opet ordada olmadigini soylediler en son da bp ye gittim ama yine aynı sekilde 97 oktan benzinin olmadigini dagıtilmadigini soylediler sasirdim kaldim.Bana kasıtlımı yapiyolar acaba baska karsilasan varmidir .

34NSC46
                              Dun bp'ye gittim benzin almak icin herdefasinda emin olmak icin soruyorum 97 var mı diye adam da hep var diyor.95 yazıyor ama kocaman yazıyla.Dedim eminmisin 97 oldugundan 97 degil ama 95 den daha katkıli diyor,kısa ve öz bilmediğiniz yerden almayın abi
                              sigpic

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Dun bp'ye gittim benzin almak icin herdefasinda emin olmak icin soruyorum 97 var mı diye adam da hep var diyor.95 yazıyor ama kocaman yazıyla.Dedim eminmisin 97 oldugundan 97 degil ama 95 den daha katkıli diyor,kısa ve öz bilmediğiniz yerden almayın abi
                                Üşenmeyip arabaya Atakoy Opetten alıyorum motosiklete de Altunizade Opetten alıyorum ikisinden de gayet memnunum

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X