Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
çift renk // ruhsat
Çöküş
X
-
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende ilk muayeneye 1-2 ay içinde gireceğim.Ruhsatta zaten sürücü dahil 4 yazıyor.Bu durumda ben bir değişiklik yapmıcam heralde?
Fakat tavan siyah.Bunun için bişey isterlermi?
Ayrıca dowpipe ile geçebiliyormuyum?
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aracının ruhsatının değişmesi gerek çift renk olarak işletmelisin. Veya şöylede yapabilirsin ancak farklı bir zamandada uğraşman gerekebilir aracının tavanını folyo ile beyaza kaplattır. Ancak çevirmede falan bir polis aracını kıskanırda bir kusur aramaya kalkarsa aracı bağlayabilir
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterruhsatta sadece beyaz yazılı.Problem var mı yani şimdi?
Yorum Yap
-
Bende Şubatta yaptırdım muayanemi , 5 koltuk yazıyor nette araştırmıştım qrkaya bir emiyet kemeri dha ilave edin yazıyordu ekledim.
Aracımın tavanıda beyaz ruhsat değişme işleriyle uğraşmamak adınada kırmızı folyo aldım kapladık çok amatör oldu beyaz parcalar falan kaldı Ama bu sıkıntı olmadı saat 7 gibi gittim kapanmaya yakın zaten 1-0 gerıde basladım bu sayede sonucunda kaldı aracım.
Ruhsatı 4 koltuk olarak değiştirdik ve aracım sorunsuz geçti.
Muayeneye gidecek arkadaşlara uyarım Xenon farları sökün sis kalabilir , ruhsatınızı kontrol edin renk farkı varsa ya işletin yada amator çözüm kaplattırın bir günlük , egzozdan kesin bırakıyorlar susturucu vs iptal ettiyseniz düzeltin derim.
Yorum Yap
-
Peki muayeneye gitmeden ruhsat degismez heralde. Eger eksiginiz yok ise aracinizi govde renginden tavani kaplayin muayeneye oyle gdin evrak vs ugrasmasiniz renkten dolayi iki yaprak 120tl ye dgisiyor iki defa git gel 100tl yakit yaksa birde beklemesi ugrasmasi uzun is. Bn nerdeyse iki senedir kullanyorm bir kere sordular tavan isli degil diye ondda miniler hep boyle dedi gittim....
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende ilk muayeneye 1-2 ay içinde gireceğim.Ruhsatta zaten sürücü dahil 4 yazıyor.Bu durumda ben bir değişiklik yapmıcam heralde?
Fakat tavan siyah.Bunun için bişey isterlermi?
Ayrıca dowpipe ile geçebiliyormuyum?
Bir de arkadaşlar diğer 2 soruma cevap alamadım.Bi el atalım bi zahmetsigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterruhsatta sadece beyaz yazılı.Problem var mı yani şimdi?
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada eksoz muayenesini sanayide yaptir Ayn hallettirir, ondan sonra gotur muayeneye ayrica geri kalan susturucular duruyorsa downpipe problem olmayabilir.
Yorum Yap
Yorum Yap