Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Peugeot 207 RC
Honda S2000
Mazda RX-8 R3
Mitsubishi Evolution IX
Volkswagen Scirocco
Honda S2000
Seat Leon Cupra
Mitsubishi Evolution IX
Mercedes C180 AMG
Volkswagen Polo GTI
BMW E46 M3
Mini Cooper JCW & Mitsubishi Evolution X
.............. ?
11 HAzıran ızmır gio ile gazlarız artık sendee çinde takıl daha
Eeee bir git de bak tabii, nasil durumda, garaji su basmisda benden gizlemisler mi?, hala akusu mars aliyo mu? askilardan yere indirmislerde kaldirmaya usenmisler mi? Ramazan Abi'den yardim alirsin anahtar isini halleder...
Bi de photo ceksen ne gussel olur. Ozledim ben benim yasli ve cirkin MINI'mi....
Eeee bir git de bak tabii, nasil durumda, garaji su basmisda benden gizlemisler mi?, hala akusu mars aliyo mu? askilardan yere indirmislerde kaldirmaya usenmisler mi? Ramazan Abi'den yardim alirsin anahtar isini halleder...
Bi de photo ceksen ne gussel olur. Ozledim ben benim yasli ve cirkin MINI'mi....
Wishnededimbenman
Gokhan konustugumuz gibi sen getir istanbula ben pist yarışına giricem Gioyla :P
Yorum Yap