Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Şaşkınbakkal Bambi..

tooncay
    34 NIJ 84
    Tuncay Karaman

Yorum Yap

Ben bugun Karsiyaka'daydim. Motor tepesinde guzel mi guzel, islak mi islak bir yagmura denk geldim. Sonra tum gun evdeydim yagmurlu havanin favori aksiyonlarini yaptim: kahve, dergi, tv, muzik..
      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Yesilkoy cafe le manza with FU4885

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Bahar E.

34 FU 4885

Yorum Yap

Aslı Ms.FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Yesilkoy cafe le manza with FU4885

Oooo bizim kiz Androidlenmiss

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Oooo bizim kiz Androidlenmiss

Telefon degil ya tablet aldim ama yine androidlenmis bulunuyorum

Bahar E.

34 FU 4885

Yorum Yap

Maltepe sahildeyim benzinde beklerim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

4eva, cnem,evrimergin,mehmetdeniz, jansut ve ben evrimergin'in studyosundayiz..

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Bugunlerde dikkatli olalim arkadaslar polisler ceza yazcak yer ariyor. 3 tane arkadaşım ceza yemis bende yedim maalesef haberiniz olsun dostlar.

Yorum Yap

Gecmis olsun. Eksiklik giderildi dedigi sey neydi? İlk defa goruyorum boyle bir sey

Yorum Yap

Abi plaka arac üzerinde takılı degil mutlaka baglamamak bırakmak için taktırıldı eksik giderildi deyip sana git diyo hepsini yedim biliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Appler ustundeydi orjinaller arabanin icindeydi aynen halugun dediği gibi baglamamak için yaptı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Abi plaka arac üzerinde takılı degil mutlaka baglamamak bırakmak için taktırıldı eksik giderildi deyip sana git diyo hepsini yedim biliyorum
                          Yoksa sen hala trafikte dolanıyor musun Yakında anahtarını alacaklar valla başka çare bulamıyorlar sana
                          Şu plaka olayı ama çok iyimiş valla hiç akıl etmemiştim, faydası varmış ...
                          Volkan USER
                          34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Yoksa sen hala trafikte dolanıyor musun Yakında anahtarını alacaklar valla başka çare bulamıyorlar sana
                            Şu plaka olayı ama çok iyimiş valla hiç akıl etmemiştim, faydası varmış ...
                            Kanka ben çekip koymuyorum ama sizin için onuda yapıcam yediğim cezaların makbuzları duruyo hepsini akşam sizlerle paylaşıcam

Yorum Yap

Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Kanka ben çekip koymuyorum ama sizin için onuda yapıcam yediğim cezaların makbuzları duruyo hepsini akşam sizlerle paylaşıcam

Kanka ben bugun yine baglandim yaa ahhahahah Varex'i duzeltelim tekrar dusurtucem bakalim.

Gayrettepe'den aldim izin kagidini, tuvturkte egzoz emisyonuna girip gelcen dediler verdikleri kagitta da muayeneyle ilgili bilgiler var. Direk orj egzozla Selamicesmeye geliyoduk oluyodu bu ne simdi dedim, normalde bizimki gibi yapilmasi gerekiyo dediler. Ben yine sansimi denicem Selamicesme'de

Yorum Yap

Selamiçeşmede dene ama gayrettepe ryhsat alıyo ruhsatını geri alabilmek icin mecbur oraya gidiyosun benim menleeim duruyo nerde bağladılar seni

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X