Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ben bugun Karsiyaka'daydim. Motor tepesinde guzel mi guzel, islak mi islak bir yagmura denk geldim. Sonra tum gun evdeydim yagmurlu havanin favori aksiyonlarini yaptim: kahve, dergi, tv, muzik..
Abi plaka arac üzerinde takılı degil mutlaka baglamamak bırakmak için taktırıldı eksik giderildi deyip sana git diyo hepsini yedim biliyorum
Yoksa sen hala trafikte dolanıyor musun Yakında anahtarını alacaklar valla başka çare bulamıyorlar sana
Şu plaka olayı ama çok iyimiş valla hiç akıl etmemiştim, faydası varmış ...
Volkan USER 34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yoksa sen hala trafikte dolanıyor musun Yakında anahtarını alacaklar valla başka çare bulamıyorlar sana
Şu plaka olayı ama çok iyimiş valla hiç akıl etmemiştim, faydası varmış ...
Kanka ben çekip koymuyorum ama sizin için onuda yapıcam yediğim cezaların makbuzları duruyo hepsini akşam sizlerle paylaşıcam
Kanka ben bugun yine baglandim yaa ahhahahah Varex'i duzeltelim tekrar dusurtucem bakalim.
Gayrettepe'den aldim izin kagidini, tuvturkte egzoz emisyonuna girip gelcen dediler verdikleri kagitta da muayeneyle ilgili bilgiler var. Direk orj egzozla Selamicesmeye geliyoduk oluyodu bu ne simdi dedim, normalde bizimki gibi yapilmasi gerekiyo dediler. Ben yine sansimi denicem Selamicesme'de
Yorum Yap