Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göstertamam başkan sıkıntı yok başım üstüne hergün misafir ol aa aklıma ne geldi bitane şarkı vardı misafir ol gel bana börekler açayım sana bla bla bla
HTC One X cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAman baskan borek corek yedirme kilo vermem lazim
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPeki bakalim
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhaftaiçi sadece 1 günmü gelicen yoksa full mu ? bide başka gelecek olan varmı üyelerden bayram abide gelir büyük ihtimal
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaskan orgutleniriz grup halinde bulusuruz birkac aksam olamayabilir ama yinede konusuruz
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkorkma börek çörek yok nargile çay kahve
Yorum Yap
-
Bugun bagdat caddesinde uzay kasa 3serisi cabrio geziniyor bol miktarda bi topluluklar heralde..
3MINIye flayer ilistirildi, pistileyecek kimse denk gelmedi.. cokta bereketli bi pazar degil acikcasi..
dondurma yiyecegim deyip benim canimi cektiren can yuzunden simdi YasarUsta'da dondurma yiyorum! #yemisimdiyeti Peeeeh!sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun bagdat caddesinde uzay kasa 3serisi cabrio geziniyor bol miktarda bi topluluklar heralde..
3MINIye flayer ilistirildi, pistileyecek kimse denk gelmedi.. cokta bereketli bi pazar degil acikcasi..
dondurma yiyecegim deyip benim canimi cektiren can yuzunden simdi YasarUsta'da dondurma yiyorum! #yemisimdiyeti Peeeeh!
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok canım çekti doğru da kızılay dağıtıyor gibi önünde kuyruk olduğu için vazgeçtimsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap