Ooooo 200.sayfa şerefıne, işteyim nerde olucam ...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı MTK tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOoooo 200.sayfa şerefıne, işteyim nerde olucam ...
Yorum Yap
-
Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMotor fuarına gidiyorum
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster2000. Mesaji yazana hediyemiz olacaktir!!!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster5000.ye ne var wish?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
P.S: Bana hediye yok zaten, ne biiiirrr MINIClubTR tshirtu, ne biiirrrr stickeri ... :-(
Ha, sizin 5000. mesajiniza dair Kucuk Hanim, tecrube puaninizi 9 yapacaz.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok yok, bugun nereyiz konusuna 2000. mesajdi da, bunu bildireyim darken 2000. mesaji yaktim. :-(
P.S: Bana hediye yok zaten, ne biiiirrr MINIClubTR tshirtu, ne biiirrrr stickeri ... :-(
Ha, sizin 5000. mesajiniza dair Kucuk Hanim, tecrube puaninizi 9 yapacaz.
Wishman
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRozetin var
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama ignesi assada kalmis. Ben obsesif bir saksiyim...
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRozetin var
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDogru ! :-)
Ama ignesi assada kalmis. Ben obsesif bir saksiyim...
34NSC46
Yorum Yap
-
4eva
Ona ben AEW (anil emek works) logosu yaptiriyom metalden. Itirazsiz takacak arabasina mecburen
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
4eva
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Ugrasmayiiin! :-)
Ne diyim ki, desem yaptir ulen takmayan... korkarim 4eva dan yaotirir walla.
Esasinda bole birsey senin Mini'nde cok degisik dururdu. Ama renkler JCW nin birebiri olmasin. Az degisik olsun.
P.S: mesela Giovanni nin Cooper yazisinin altinda M@M yaziyo.. Kendime ozgu bir seri oldu...
Neden olmasin?
Wish
Yorum Yap
Yorum Yap