Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoa kayak yapmakta sınır tanımıyorsun maşallah Iğdırda bi 600 RR var onada bakıver sana zahmet
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha yarin oglen donuyorum valla onceden haber verseydin gider bakardim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34NSC46
Yorum Yap
-
Fatih V.
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroffff bugün saat 2 de taksimde olmam lazım .Otopark problem trafik problem adresin bulunması problem.
34NSC46
Yorum Yap
-
Fatih V.
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOdakule arkasi ispark tek gecerim adreside verirsen onuda tarif ederiz belki
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOdakule arkasi ispark tek gecerim adreside verirsen onuda tarif ederiz belki
34NSC46sigpic
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler Gökhan meşelik sokak diye biyer.Meydana yakın.Uydudan buldumda oraya gidince yok o yol kapalı bu yol ters yön durumları oluyor.Bide bi yanlış girdinmi yarım saat trafikde kalıyorum.
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGezi parki icindeki ispark duryorsa inö ü stafi yaninda gulsuyu istikametine cikabilirsin hatta yol kenatlatida ispatk oldu park isi kolaylasti ama ben yinede odakulr arkasini tercih et derim istiklalde bi tur atmak guzel oluyor.
34NSC46
Adminim gulsuyu derken
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdminim gulsuyu derken
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAramyan dernegi.. Time to sirtaki