Valla ben çok çekiniyodum gitmeden önce adamı hiç uyandırmadım ama abi ruhsatta şöyle böyle idare et gibilierinden ama ilk aşamada iki muhabbette ettim hava soğuk inş kar tutmadan gideriz gibilerinden dediğim gibi hiç beklemiyodum şanşa geçtik darısı diğer arkadaşların başına
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Evet filmde sıkıntı olmayabilir ama egzosta kesin sıkıntı çıkar geçirmezler. Söktürmen gerek, aracın marka modelinin ne olduğu önemli değil adamlar egzos sistemini görmek istiyor susturucu vs. gbi tabi tanıdık biri varsa o başka işi hallediyolar diye duydumsigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim ruhsat siyah araba simsiyah Koltuk sayısından yana da problem yok fakat yok İşte egzoz yok film yok şu bu o. Sokup gitsem taktirmak var bide geri
Mert Sonad kardesimiz yeni aldığı aracını götürdü, koltuk sayısından bıraktılar
Aman dikkat. Muamelecin varsa gitmeden uğraştır, yapsın. İşi ne1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Bar09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi uludağ eventi yapılsa hiç de fena olmaz sanki
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Bar09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNezaman yapıcaz acabaa
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu aralar degil orasi kesin yilbasini atlatalim yaparis mutlaka hee bi de uni talebesi arkideslerimiz icin finalleride atlatmak lazim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla Can susturucu varsa sökülecek kat iptali vardı sanırım sende mümkünü yok geçemezsin. Far ve film hafif kusurlu geçiyor ama egsoz ve kat imkansız geçmiyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Yorum Yap
Yorum Yap