Sanayiye gitsem mi, gitmesem mi muallaktayim :/ lastik bijon sifren kirildi halletmem lazim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
Dün akşamdan beri ayaktayım 1 dakka bile uyumadım sabahtan beylikdüzü DGS sınavına girdim. Öğlen Yeşilköy-Florya sularındaydım. Günün jübilesini tabiki nargilede kapattım. Ancak yorgunluktan öyle bir haldeyimki sadece Wishman'ın ince esprileri beni kendime getirir
Yorum Yap
-
Patirdata patirdata bogaz turu hee? co2 emisyonunla kirlettin bogazi boydan boya pislik seni ahauahahahauhuAslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKopek baligiyla ince bi sahil gezintisi Rumelifeneri ne dogru
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
NDG Sen git de boğazdan gecen gemilerden sor o CO2 emisyonunu,,,, benimkisi bi garip araba ne kadar kirletir kiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPatirdata patirdata bogaz turu hee? co2 emisyonunla kirlettin bogazi boydan boya pislik seni ahauahahahauhu
Yorum Yap
-
gemi calisiyooor sonusta ekmek kapisi bi yerdeAslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNDG Sen git de boğazdan gecen gemilerden sor o CO2 emisyonunu,,,, benimkisi bi garip araba ne kadar kirletir ki

Seninki keyfekeder
Hadi sat mini bakalim sanada
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Insallah gunun birinde yenide bi mini sahibi olacagim inaniyorumAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstergemi calisiyooor sonusta ekmek kapisi bi yerde
Seninki keyfekeder
Hadi sat mini bakalim sanada

Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
Nelere baktin? Neleri begendin?Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu gün arabayı satarsam, alacağım diğer tüm modelleri aşağı yukarı gördüm denedim inceledim. Tüm gün galeri gezdik sabah 9'dan beri
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Listeye tersten başladım ben, önce son alternatifler olan; BMW 1, VW Tiguan, Citroen DS4 baktım. Tiguan içi dolu olursa derli toplu amaca hizmet eden bir araba. 1 kasada istediğim donanım şuan fiyat olarak beni kurtarmıyor. DS4'de dışardan güzel, içi de güzel ama daha önce ki Fransız deneyimlerim yüzünden bile bile lades demek istemedim vazgeçtim.Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNelere baktin? Neleri begendin?
35KES99 via Tapatalk
Bu gün veya yarın gerçek liste başı olan araçlara bakacağım. A1 185 hp olan model ve Mazda RX-8. (Mazda için prensipte anlaştık aslında) hafta sonuna kadar çözülür durum
PS: İzmir'de de güzel arabalar var karşıma çıkan ama gidip gelme şansım yok şuan için
Yorum Yap

Yorum Yap