A.y.n den selamlar, varmi buralarda olan?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı gösterA.y.n den selamlar, varmi buralarda olan?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMikail hosgeldin!!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞuan Ecufast, akşama A.Y.N
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirdir baskan
A.Y.N ile de dün akşam hesaplaşamadık, mevzumuz varVolkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı Ms.FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen korktum bu sesten .. titretti valla
SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu gün Merter MC'te kahvaltımı big mac ile yaptıktan sonra Topkapı Sanayiye geçtim hala oğlumun kayınbiraderinin kuzenine tamponda ki ufak göçüğü yaptırdıktan sonra Çemberlitaşa nargileye geldim 3. Nargilegem.
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu gün Merter MC'te kahvaltımı big mac ile yaptıktan sonra Topkapı Sanayiye geçtim hala oğlumun kayınbiraderinin kuzenine tamponda ki ufak göçüğü yaptırdıktan sonra Çemberlitaşa nargileye geldim 3. Nargilegem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu gün Merter MC'te kahvaltımı big mac ile yaptıktan sonra Topkapı Sanayiye geçtim hala oğlumun kayınbiraderinin kuzenine tamponda ki ufak göçüğü yaptırdıktan sonra Çemberlitaşa nargileye geldim 3. Nargilegem.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
4eva
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap