Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHAlı sahaya gelmek tanımsa fırsatı acabılır gencler sızlere
34 BE 1968
Yorum Yap
-
Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBigun istanbul bulusmasi yapalimda tanismak istiyorum sizinle sahildeyim ortakoy bebek etiler istinye tarabya buralarda olan var mi?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇınarcik
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende bu sene gidemedim Çınarcığa çınar börekçisinden bol bol börek ye sabahları turyol iskelesinin oraya geliyo bide çınarcık kurabiyesi var yoğurtlu fena bide özkaymak dondurmadan dondurma ye
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiri çınarcık mı dedi?! Orda büyüdüm! Her yaz 4 ay kalırdık.. simdi ise peder oraya yerlesti temelli.. Bizde arada haftasonu kaciyoruz.. Heygidi.. Tavsiyem Teşvikiye Pidecisi.. Saygılar..
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Bende diyorum ki bi eksiklik var bugün nargile içmemişim meğersem ama Urfa Sofrası'ndan 2 adana gömdüm
Yorum Yap
-
Dostlar cinarcikla tanisikligim cok eskidir hata kocadere yalisi ile. Buyukbabamlar rizeden istanbula goc ettiklerinde istanbula 1950lere kadar sabredebilmisler sonra babama ben kocadereye yerlesicem diyerek kalmislar orada. Bende kocadere buyudum sayilir ilk okula baslayana kadar. Neredeyse hic bina olmadigi zamanini hatirlarim. Cok mazisi vardir bende cocuklugum gecti. Dedigimiz mekanlar zamanin gidildi goruldu zamaninda gitmeyenlere gercekten benimde tavsiyemdir
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap