Akü bitmiş arabayı vurdurdum yokuş aşağı şarj olsun diye hızlı bir İstanbul turu yaptım jübileyi nargilede değil büfede tamamladım bu sefer ama nargileyede gittim tabi. Yarın ilk işim akü olayına el atmak
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAkü bitmiş arabayı vurdurdum yokuş aşağı şarj olsun diye hızlı bir İstanbul turu yaptım jübileyi nargilede değil büfede tamamladım bu sefer ama nargileyede gittim tabi. Yarın ilk işim akü olayına el atmak
34 BE 1968
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAkü bitmiş arabayı vurdurdum yokuş aşağı şarj olsun diye hızlı bir İstanbul turu yaptım jübileyi nargilede değil büfede tamamladım bu sefer ama nargileyede gittim tabi. Yarın ilk işim akü olayına el atmak
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenimde basima geldi sarven gecen hafta
34 BE 1968
Yorum Yap
-
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen ariciiglu erhan dan almistim inci aku 100tl sifir tavsiye ederi hala varmi bilmiyorum..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhocam yazdığından hiçbişey anlamadım 100 liraya inci akümü var ?
34 BE 1968
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzgorkey -> Alsancak -> Bostanli
IZM-5655-TCHBsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı göster72 amper inci yi 150 ye aldim 60 lik olan 120 liraydi
34 BE 1968
Yorum Yap
-
Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı gösterA.Y.N deyimmsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaten maslaktaydimsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap