Sanayiye gitsem mi, gitmesem mi muallaktayim :/ lastik bijon sifren kirildi halletmem lazim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
Dün akşamdan beri ayaktayım 1 dakka bile uyumadım sabahtan beylikdüzü DGS sınavına girdim. Öğlen Yeşilköy-Florya sularındaydım. Günün jübilesini tabiki nargilede kapattım. Ancak yorgunluktan öyle bir haldeyimki sadece Wishman'ın ince esprileri beni kendime getirir
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKopek baligiyla ince bi sahil gezintisi Rumelifeneri ne dogru
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPatirdata patirdata bogaz turu hee? co2 emisyonunla kirlettin bogazi boydan boya pislik seni ahauahahahauhu
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNDG Sen git de boğazdan gecen gemilerden sor o CO2 emisyonunu,,,, benimkisi bi garip araba ne kadar kirletir ki
Seninki keyfekeder
Hadi sat mini bakalim sanadasigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstergemi calisiyooor sonusta ekmek kapisi bi yerde
Seninki keyfekeder
Hadi sat mini bakalim sanada
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu gün arabayı satarsam, alacağım diğer tüm modelleri aşağı yukarı gördüm denedim inceledim. Tüm gün galeri gezdik sabah 9'dan beri
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNelere baktin? Neleri begendin?
35KES99 via Tapatalk
Bu gün veya yarın gerçek liste başı olan araçlara bakacağım. A1 185 hp olan model ve Mazda RX-8. (Mazda için prensipte anlaştık aslında) hafta sonuna kadar çözülür durum
PS: İzmir'de de güzel arabalar var karşıma çıkan ama gidip gelme şansım yok şuan için
Yorum Yap
Yorum Yap