Gene nargile tabiki, öğleden sonra büyük ihtimal Topkapı sanayideyim.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Topkapı Sanayi daha sonra Maslak Sanayi birde malum gidiş-dönüş trafiği daha sonra Sultanahmet'te Ramazan eğlenceleri falan filan derken kapanışı nargilede yaptım
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiz bugun Wishman'la sanayiye gittik. O, rot/balansini yaptirdi, ben Vesper'a cantasini taktirdim. Serencebey ve Can'la birbirimizi yedik durduk
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen vesperla wıshman abide porsche ile geldi sanırım =O) güzel resim sevdim
Belki o gun de gelir be shemsy? Gelir mi?
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster) Vesper kismi dogru da, Porsche icin biraz daha calismamiz gerek )
via Tapatalk 4
Wish
Yorum Yap
-
Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDondurma diyordunuz yokmu aksam a dondurma yiyensigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu aksam Yasar ustada dondurma yedik oglumla yaa..
afiyet olsun size=)
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster) Vesper kismi dogru da, Porsche icin biraz daha calismamiz gerek )
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAgzinizdan bal damliyor, kismetttt !!!
Wish
Yorum Yap
-
Sabaha İkitelli Sanayi'deyim. Birine birşey lazımsa söylesin, çıkmacılara gidicem bir telefon uzağınızdayım. Telefonumu Gökhan adminden alabilirsiniz.
Yorum Yap
Yorum Yap