Dun farkinda degildim ama yorgunluk bugun fena vurdu beni home sweet home! Kalorifer petegine tunedim sicak cikolata iciyorum gelsin kaloriler!
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖzgörkey otomotiv izmir. Hararet müşürümüzü değiştirmek üzere çekicide yolculuk yapıyoruz.
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖzgörkey otomotiv izmir. Hararet müşürümüzü değiştirmek üzere çekicide yolculuk yapıyoruz.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Yorum Yap
-
Daha gelemedik malum çekici max. Hız 88 km uyari icin tesekkurler dikkat ederiz.
@can : yolda kalmadi Araba Ama fan calisirken 200 km yol gitmeyi mantikli bulmadigim icin cekici ile goturmeyi tercih ettim. Ne olur ne olmaz. Tamire goturelim derken komple elimizde kalmasinLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha gelemedik malum çekici max. Hız 88 km uyari icin tesekkurler dikkat ederiz.
@can : yolda kalmadi Araba Ama fan calisirken 200 km yol gitmeyi mantikli bulmadigim icin cekici ile goturmeyi tercih ettim. Ne olur ne olmaz. Tamire goturelim derken komple elimizde kalmasin
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi ozgorkeydeyim bende. Bugun yetisirsen gorusmus oluruz1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNapion la orda
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
tooncay