Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Özgörkey otomotiv izmir. Hararet müşürümüzü değiştirmek üzere çekicide yolculuk yapıyoruz.
Geçmiş olsun abi benimde başıma gelmişti ramazanda. Yalnız bizim kasalarda müşür tek değişmiyor bildiğim kadarıyla komple değişmesi gerekiyor. Ben yolda kalmadan gidebilmistim şanslıyım sanırım :sly:
Daha gelemedik malum çekici max. Hız 88 km uyari icin tesekkurler dikkat ederiz.
@can : yolda kalmadi Araba Ama fan calisirken 200 km yol gitmeyi mantikli bulmadigim icin cekici ile goturmeyi tercih ettim. Ne olur ne olmaz. Tamire goturelim derken komple elimizde kalmasin
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Daha gelemedik malum çekici max. Hız 88 km uyari icin tesekkurler dikkat ederiz.
@can : yolda kalmadi Araba Ama fan calisirken 200 km yol gitmeyi mantikli bulmadigim icin cekici ile goturmeyi tercih ettim. Ne olur ne olmaz. Tamire goturelim derken komple elimizde kalmasin
Abi ozgorkeydeyim bende. Bugun yetisirsen gorusmus oluruz
Abi ozgorkeydeyim bende. Bugun yetisirsen gorusmus oluruz
Napion la orda
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap