Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

JET

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• GRKM
    yanıtladı
    Kekuti olayin ic yuzunu bilmiyordum cidden ama sknti yasadiginin farkindaydim.

0483 u cok guzel sekilde toplarlar. Tavan , direk photolarda kasmamis gorunuyor. Sag taraf elden gecicek, yeni bir kule , on alt takim , ivir zivir toplanir bu araba ve yakinda ortaya cikar bence.

Boyle bir kazanin icindeki tek anafikir ve onemli olan sensin .. Teslim alacağın paranin bile bir yerden sonra onemi yok!

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Allianz MINI lere cok iyi fiyat veriyordu isteyen olursa çok yakın bir arkadasım var yardımcı olur en azından dürüst fiyat almak acısından. Ben Allianzdan yaptırıyorum acıkcası bizim ofiste de bir çalışanımızın arabası pert oldu cok hızlı bir sekilde piyasa değerini ödediler.
    Abi piyasa değerim 47.000 TL idi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tmm tskler.Alen abi seninkini de bekliyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İsmail 0 (533) 744 37 19

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Whatsapp'tan atıyorum numarayı. Serkan abi ile görüşeceksin
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Allianz MINI lere cok iyi fiyat veriyordu isteyen olursa çok yakın bir arkadasım var yardımcı olur en azından dürüst fiyat almak acısından. Ben Allianzdan yaptırıyorum acıkcası bizim ofiste de bir çalışanımızın arabası pert oldu cok hızlı bir sekilde piyasa değerini ödediler.
    Tmm tskler.Alen abi seninkini de bekliyorum.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Olur fiyat alalim tabi.bana iletism verirmisin.

Whatsapp'tan atıyorum numarayı. Serkan abi ile görüşeceksin

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı HLK tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Haftaya çözülüyo mu kanka şimdi ?
    Salıya kaldı bro.

Aslı tunc.aytunc tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kerem Bey samimi cevabınız için çok teşekkür ederim.
    Aşağı yukarı istediğiniz rakamı alabilmenize sevindim. Ama daha evvel söylediğim gibi en önemlisi sag salim aramızda olmanız.
    Guzel haberlerinizi can kulağıyla bekliyor olacağız.
    Haftasonu Ayvalıkta olucaz, katılırsanız hem tanışmış, hemde başıma gelenleri anlatmış olurum

Aslı DenizM. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok gecmis olsun. Piyasada en duzgun calisan sigorta anadolu diye bilirim anadoluda bile bu kdr problem yasandiysa acaba diger firmalarda durum ne olurdu dusunmek bile istemiyorum. Insallah daha guzeli nasip olur kazasiz belasiz...
    İnşallah teşekkür ederim..

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cozulsun bir an once de yeni gergin gelsin bakalim.
    Az kaldı kanka, İnşallah..

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Olur fiyat alalim tabi.bana iletism verirmisin.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    ben de 9 gün sonra anadoludan yaptırıcam sigortayı.düzgün firma bence de ama kekutiyi yüz yüze dinlemek isterim.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    ben de 9 gün sonra anadoludan yaptırıcam sigortayı.düzgün firma bence de ama kekutiyi yüz yüze dinlemek isterim.
    Anadolu ile ilgili sıkıntı olmadı, süreç uzundu ancak başka firma da bence uğraşmazdı..

Bugüne kadar hem firmam adına hem kendi araçlarım adına sigortamı yaptırdım. Daha doğrusu yaptırdığım ofis eski Isvicre yeni Anadolu Sigorta..
    Ofis olarak çok yardımları dokundu.. Hakkınıda ödeyemem Sigortacımın, ancak arka planda biraz garip durumlar olması kafamın tasını attırdı. En son aşamadayım. Yine araba alıcam, yine Anadolu olucak.. Beni kazandılar ama sürecin uzaması ve ihale muhabbetleri canımı sıktı..

Belkide duygusal yaklaşıyorum bilemedim

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Cozulsun bir an once de yeni gergin gelsin bakalim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• DenizM.
    yanıtladı
    Cok gecmis olsun. Piyasada en duzgun calisan sigorta anadolu diye bilirim anadoluda bile bu kdr problem yasandiysa acaba diger firmalarda durum ne olurdu dusunmek bile istemiyorum. Insallah daha guzeli nasip olur kazasiz belasiz...

Bir yorum yaz:

• HLK
    yanıtladı
    Haftaya çözülüyo mu kanka şimdi ?

Bir yorum yaz:

• tunc.aytunc
    yanıtladı
    Kerem Bey samimi cevabınız için çok teşekkür ederim.
    Aşağı yukarı istediğiniz rakamı alabilmenize sevindim. Ama daha evvel söylediğim gibi en önemlisi sag salim aramızda olmanız.
    Guzel haberlerinizi can kulağıyla bekliyor olacağız.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tunç bey, öncelikle teşekkürler..

Belirtmeliyim ki bu benim ilk kazam ve sigorta şirketim ile ilk defa bir konuda çalışma yaptım. Fazla tecrübeli olduğum konular değil ancak kısaca açıklayayım..
    Sigorta şirketim Anadolu Sigorta. Bu kadar zaman geçmesine rağmen az da olsa istediğim rakama yaklaştım. Ücretimi de Salı günü alacağım.

Sigortacım Serkan abiyi hakkaten zorladım, parçalarımın bedelini alamasam bile kimsenin alamayacağı bir ücret alacağım. Adam hakkaten 5 yaş falan gitti ömründen tükettim..
    Detaylarını yüz yüze konuşuruz, hikaye buraya sığmaz

Valla alan 15-20 aralığında birşeye alır ise toplanır. Bana ödedikleri ücrete bakacak olursam 20+ gibi bir ücrete anlaştılar sanırım..
    Şahsi düşüncem alan bu arabayı Hurda'ya ayırıp, parçalarını tek tek satacaktır.. Zaten ölü olan GP piyasasında, istedikleri rakama satamaz, anca parçalardan ekmek yerler..
    Bana kimse demedi gel arabayı sana verelim diye. ilk başta 45.000 diye başladılar, istersen arabayıda veririz dediler. Tamam dedim, 45.000 verin arabayıda verin dedim.. Naptın abi dediler ? Çok öldürmüşüm.. Ulan 45.000 verip beni öldürürseniz bende 5.000'e sayarım arabayı napıcam dedim

Bedel hesabı karışık.. Çok uğraş verdik, sahibinden'e GP sahibi arkadaşlarımızla konuştuk. İlan girin diye.. Sağolsun kırmayanlar oldu beni ve ilanı girdiler.
    Sahibinden'e baktıklarını ve emsal aldıklarını bizzat gördüm. Kupon araç diye adlandırıyorlar zaten topu topu 10 tane var diye, fiyat piyasasını galeri değil alıcılar belirler gibi bir mantık vardı enteresan şekilde.. Ancak kasko değerleri vs bakınca tabi süreç uzun sürdü. 2-3 kere farklı toplantı yapıldı Anadolu Sigorta'da, 3 exper inceledi vs..
    Kıssadan hisse, araba ücretinde anlaştığımda başka bir aracı firmaya vekalet verdim. Yedek anahtar, ruhsat, plakalar vs teslim edildi.
    Sonrası mechul, Salı günü parayı vericeklerine söz aldım Sigorta şirketinden, ancak araç ihaleye çıkmadı. Daha ben satışı vermeden müşterisi hazırmış

Aldığı rakamı bilmem ama, 20'nin üzerini verdiğini sanmıyorum. Zaten alan kolay kolay satamaz.. Anca parçaları satar. Boyasız araba 45-47 ye giderken bu arabayı kaça satabilir ? GP piyasası çok enteresan, şahsi düşüncem hurdaya ayırıp, ciğerini sökecekler (motoru ayrı, viraj demirleri ayrı, iç aksam, tavan, bagaj, intercooler vs..) hepsini ayrı ayrı satıcaklar diye düşünüyorum

Durum bu.. Pek yardımcı olamamış olabilirim, hiç anladığım bir iş değildi bu sigorta işleri (malum ilk kazam, umarım son olur).. Hala da anlamıyorum yüz yüze denk gelirsek detaylı anlatırım uzunca, buraya kitap yazmayayım şimdi
    Serkan Abi'nin neler çektiğini ben biliyorum ))) Senin yüzünden adam bizim şirkete gelemez oldu hahahahahah Şaka bi yana ben de olaya az çok dahil oldum aynı sigorta firması ile çalıştığım için. Oldukça karışık bir durum söz konusuydu. Kerem'in de dediği gibi eksper akın etmiş olaya

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X