Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

JET

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

O zaman disine gore bulman dilegiyle... Bombani merakla bekliyoruz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

Kerem bey merhabalar
      Öncelikle en içten geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Size birşey olmamış olması en büyük teselli. En kısa zamanda daha güzel bir araç ile aramızda olacağınıza eminim.
      Müsaadenizle benim gibi bu işleri bilmeyen üyelerin bilgi sahibi olabilmesi için bir iki sorum olacak.
      Aracınız perte çıktığında ödenen bedel nasıl hesaplanıyor. Kesintiler oluyor mu?
      İhaleye çıkmadan biri aldı demişsiniz. Sizce ne kadara aldı? Aynı rakama size satın alma seçeneği verildi mi?
      60000 masraf var ise, kac paraya yaptırmayı ve satmayı düşünüyor?
      Cevaplarınıza ve değerli vaktinize önceden teşekkür ederim.
      Yeniden geçmiş olsun
      1) 34 HK 5302 - ROYAL GREY '12 R60 Cooper S ALL4 SOLD
      2) 34 BU 5370 - BLAZING RED'13 R60 Cooper S ALL4 SOLD

Yorum Yap

Tunç bey, öncelikle teşekkürler..

Belirtmeliyim ki bu benim ilk kazam ve sigorta şirketim ile ilk defa bir konuda çalışma yaptım. Fazla tecrübeli olduğum konular değil ancak kısaca açıklayayım..
        Sigorta şirketim Anadolu Sigorta. Bu kadar zaman geçmesine rağmen az da olsa istediğim rakama yaklaştım. Ücretimi de Salı günü alacağım.

Sigortacım Serkan abiyi hakkaten zorladım, parçalarımın bedelini alamasam bile kimsenin alamayacağı bir ücret alacağım. Adam hakkaten 5 yaş falan gitti ömründen tükettim..
        Detaylarını yüz yüze konuşuruz, hikaye buraya sığmaz

Valla alan 15-20 aralığında birşeye alır ise toplanır. Bana ödedikleri ücrete bakacak olursam 20+ gibi bir ücrete anlaştılar sanırım..
        Şahsi düşüncem alan bu arabayı Hurda'ya ayırıp, parçalarını tek tek satacaktır.. Zaten ölü olan GP piyasasında, istedikleri rakama satamaz, anca parçalardan ekmek yerler..
        Bana kimse demedi gel arabayı sana verelim diye. ilk başta 45.000 diye başladılar, istersen arabayıda veririz dediler. Tamam dedim, 45.000 verin arabayıda verin dedim.. Naptın abi dediler ? Çok öldürmüşüm.. Ulan 45.000 verip beni öldürürseniz bende 5.000'e sayarım arabayı napıcam dedim

Bedel hesabı karışık.. Çok uğraş verdik.. Çünkü emsal alabilecekleri araba yoktu. 1 tane kazalı vardı 42.000 TL isteyen..
        Sağolsun kırmayanlar oldu beni ve ilanı girdiler.
        Sahibinden'e baktıklarını ve emsal aldıklarını bizzat gördüm. Kupon araç diye adlandırıyorlar zaten topu topu 10 tane var diye, fiyat piyasasını galeri değil alıcılar belirler gibi bir mantık vardı enteresan şekilde.. Ancak kasko değerleri vs bakınca tabi süreç uzun sürdü. 2-3 kere farklı toplantı yapıldı Anadolu Sigorta'da, 3 exper inceledi vs..
        Kıssadan hisse, araba ücretinde anlaştığımda başka bir aracı firmaya vekalet verdim. Yedek anahtar, ruhsat, plakalar vs teslim edildi.
        Sonrası mechul, Salı günü parayı vericeklerine söz aldım Sigorta şirketinden, ancak araç ihaleye çıkmadı. Daha ben satışı vermeden müşterisi hazırmış

Aldığı rakamı bilmem ama, 20'nin üzerini verdiğini sanmıyorum. Zaten alan kolay kolay satamaz.. Anca parçaları satar. Boyasız araba 45-47 ye giderken bu arabayı kaça satabilir ? GP piyasası çok enteresan, şahsi düşüncem hurdaya ayırıp, ciğerini sökecekler (motoru ayrı, viraj demirleri ayrı, iç aksam, tavan, bagaj, intercooler vs..) hepsini ayrı ayrı satıcaklar diye düşünüyorum

Durum bu.. Pek yardımcı olamamış olabilirim, hiç anladığım bir iş değildi bu sigorta işleri (malum ilk kazam, umarım son olur).. Hala da anlamıyorum yüz yüze denk gelirsek detaylı anlatırım uzunca, buraya kitap yazmayayım şimdi

edit : duruma açıklık getireyim.. İlan girmek zorunda kaldık, yalan yok. Pert kayıtlı araba ile boyasız arabayı kıyaslamak elma ile armut kıyası gibi..
        En son düzenleyen Kekuti; 30-01-14, 16:56.
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Tunç bey, öncelikle teşekkürler..

Belirtmeliyim ki bu benim ilk kazam ve sigorta şirketim ile ilk defa bir konuda çalışma yaptım. Fazla tecrübeli olduğum konular değil ancak kısaca açıklayayım..
          Sigorta şirketim Anadolu Sigorta. Bu kadar zaman geçmesine rağmen az da olsa istediğim rakama yaklaştım. Ücretimi de Salı günü alacağım.

Sigortacım Serkan abiyi hakkaten zorladım, parçalarımın bedelini alamasam bile kimsenin alamayacağı bir ücret alacağım. Adam hakkaten 5 yaş falan gitti ömründen tükettim..
          Detaylarını yüz yüze konuşuruz, hikaye buraya sığmaz

Valla alan 15-20 aralığında birşeye alır ise toplanır. Bana ödedikleri ücrete bakacak olursam 20+ gibi bir ücrete anlaştılar sanırım..
          Şahsi düşüncem alan bu arabayı Hurda'ya ayırıp, parçalarını tek tek satacaktır.. Zaten ölü olan GP piyasasında, istedikleri rakama satamaz, anca parçalardan ekmek yerler..
          Bana kimse demedi gel arabayı sana verelim diye. ilk başta 45.000 diye başladılar, istersen arabayıda veririz dediler. Tamam dedim, 45.000 verin arabayıda verin dedim.. Naptın abi dediler ? Çok öldürmüşüm.. Ulan 45.000 verip beni öldürürseniz bende 5.000'e sayarım arabayı napıcam dedim

Bedel hesabı karışık.. Çok uğraş verdik, sahibinden'e GP sahibi arkadaşlarımızla konuştuk. İlan girin diye.. Sağolsun kırmayanlar oldu beni ve ilanı girdiler.
          Sahibinden'e baktıklarını ve emsal aldıklarını bizzat gördüm. Kupon araç diye adlandırıyorlar zaten topu topu 10 tane var diye, fiyat piyasasını galeri değil alıcılar belirler gibi bir mantık vardı enteresan şekilde.. Ancak kasko değerleri vs bakınca tabi süreç uzun sürdü. 2-3 kere farklı toplantı yapıldı Anadolu Sigorta'da, 3 exper inceledi vs..
          Kıssadan hisse, araba ücretinde anlaştığımda başka bir aracı firmaya vekalet verdim. Yedek anahtar, ruhsat, plakalar vs teslim edildi.
          Sonrası mechul, Salı günü parayı vericeklerine söz aldım Sigorta şirketinden, ancak araç ihaleye çıkmadı. Daha ben satışı vermeden müşterisi hazırmış

Aldığı rakamı bilmem ama, 20'nin üzerini verdiğini sanmıyorum. Zaten alan kolay kolay satamaz.. Anca parçaları satar. Boyasız araba 45-47 ye giderken bu arabayı kaça satabilir ? GP piyasası çok enteresan, şahsi düşüncem hurdaya ayırıp, ciğerini sökecekler (motoru ayrı, viraj demirleri ayrı, iç aksam, tavan, bagaj, intercooler vs..) hepsini ayrı ayrı satıcaklar diye düşünüyorum

Durum bu.. Pek yardımcı olamamış olabilirim, hiç anladığım bir iş değildi bu sigorta işleri (malum ilk kazam, umarım son olur).. Hala da anlamıyorum yüz yüze denk gelirsek detaylı anlatırım uzunca, buraya kitap yazmayayım şimdi
          Serkan Abi'nin neler çektiğini ben biliyorum ))) Senin yüzünden adam bizim şirkete gelemez oldu hahahahahah Şaka bi yana ben de olaya az çok dahil oldum aynı sigorta firması ile çalıştığım için. Oldukça karışık bir durum söz konusuydu. Kerem'in de dediği gibi eksper akın etmiş olaya
          1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
          2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
          3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
          4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
          5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Kerem Bey samimi cevabınız için çok teşekkür ederim.
            Aşağı yukarı istediğiniz rakamı alabilmenize sevindim. Ama daha evvel söylediğim gibi en önemlisi sag salim aramızda olmanız.
            Guzel haberlerinizi can kulağıyla bekliyor olacağız.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
            1) 34 HK 5302 - ROYAL GREY '12 R60 Cooper S ALL4 SOLD
            2) 34 BU 5370 - BLAZING RED'13 R60 Cooper S ALL4 SOLD

Yorum Yap

Haftaya çözülüyo mu kanka şimdi ?

Yorum Yap

Cok gecmis olsun. Piyasada en duzgun calisan sigorta anadolu diye bilirim anadoluda bile bu kdr problem yasandiysa acaba diger firmalarda durum ne olurdu dusunmek bile istemiyorum. Insallah daha guzeli nasip olur kazasiz belasiz...
                03 MC IB/B
                34TE8019

Yorum Yap

Cozulsun bir an once de yeni gergin gelsin bakalim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

ben de 9 gün sonra anadoludan yaptırıcam sigortayı.düzgün firma bence de ama kekutiyi yüz yüze dinlemek isterim.
                    sigpic

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      ben de 9 gün sonra anadoludan yaptırıcam sigortayı.düzgün firma bence de ama kekutiyi yüz yüze dinlemek isterim.
                      Anadolu ile ilgili sıkıntı olmadı, süreç uzundu ancak başka firma da bence uğraşmazdı..

Bugüne kadar hem firmam adına hem kendi araçlarım adına sigortamı yaptırdım. Daha doğrusu yaptırdığım ofis eski Isvicre yeni Anadolu Sigorta..
                      Ofis olarak çok yardımları dokundu.. Hakkınıda ödeyemem Sigortacımın, ancak arka planda biraz garip durumlar olması kafamın tasını attırdı. En son aşamadayım. Yine araba alıcam, yine Anadolu olucak.. Beni kazandılar ama sürecin uzaması ve ihale muhabbetleri canımı sıktı..

Belkide duygusal yaklaşıyorum bilemedim

Yorum Yap

Allianz MINI lere cok iyi fiyat veriyordu isteyen olursa çok yakın bir arkadasım var yardımcı olur en azından dürüst fiyat almak acısından. Ben Allianzdan yaptırıyorum acıkcası bizim ofiste de bir çalışanımızın arabası pert oldu cok hızlı bir sekilde piyasa değerini ödediler.
                        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Olur fiyat alalim tabi.bana iletism verirmisin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          sigpic

Yorum Yap

Aslı HLK tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Haftaya çözülüyo mu kanka şimdi ?
                            Salıya kaldı bro.

Aslı tunc.aytunc tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Kerem Bey samimi cevabınız için çok teşekkür ederim.
                            Aşağı yukarı istediğiniz rakamı alabilmenize sevindim. Ama daha evvel söylediğim gibi en önemlisi sag salim aramızda olmanız.
                            Guzel haberlerinizi can kulağıyla bekliyor olacağız.
                            Haftasonu Ayvalıkta olucaz, katılırsanız hem tanışmış, hemde başıma gelenleri anlatmış olurum

Aslı DenizM. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Cok gecmis olsun. Piyasada en duzgun calisan sigorta anadolu diye bilirim anadoluda bile bu kdr problem yasandiysa acaba diger firmalarda durum ne olurdu dusunmek bile istemiyorum. Insallah daha guzeli nasip olur kazasiz belasiz...
                            İnşallah teşekkür ederim..

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Cozulsun bir an once de yeni gergin gelsin bakalim.
                            Az kaldı kanka, İnşallah..

Yorum Yap

Olur fiyat alalim tabi.bana iletism verirmisin.

Whatsapp'tan atıyorum numarayı. Serkan abi ile görüşeceksin

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Whatsapp'tan atıyorum numarayı. Serkan abi ile görüşeceksin
                                Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Allianz MINI lere cok iyi fiyat veriyordu isteyen olursa çok yakın bir arkadasım var yardımcı olur en azından dürüst fiyat almak acısından. Ben Allianzdan yaptırıyorum acıkcası bizim ofiste de bir çalışanımızın arabası pert oldu cok hızlı bir sekilde piyasa değerini ödediler.
                                Tmm tskler.Alen abi seninkini de bekliyorum.

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X