Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
JET
Çöküş
X
-
Cok gecmis olsun Kerem, saglik gitti mi zor gelir. Araclar her zaman gider yenisi gelir.
-
Gecmis olsun Kerem goren bir kac kisi mini kazasi diye bahs etti uzuncayir civari tekrar gecmis olsun daha iyileriyle de olsun .
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiÇok geçmiş olsun Kerem..
CANSU DENİZ
34 HH 8854
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTekrar çok geçmiş olsun Kekutim
Bir yorum yaz:
-
Gecmis olsun kardes, önce can sonra canan. Mal gelir gecer. Allah daha beterinden korusun. "Cümlemizi"
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
çok geçmiş olsun kerem önemli olan senin sağlığın mal gider yerine gelir kendine iyi bak tekrar geçmiş olsun
Bir yorum yaz:
-
Tekrar geçmiş olsun kardeşim her bağlamda beraberiz takma kafanı , cana gelmesin
Bir yorum yaz:
-
Abi cok buyuk gecmis olsun. JET e uzulduk ama cok sukur ki sende birsey yok. Insallah daha guzellerini nasip eder allah.
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdigeçmiş olsun Kerem.. hepimiz seviyoruz arabalarımızı ama sonuçta hepsi teneke parçaları; sen iyi olduğun sürece daha iyileri olur, üzülmeye değmez
sıkma canını yani..
Bir yorum yaz:
-
Duyar duymaz aramayayim dedim ama arasaymisim keske. En az kendim yapmis kadar uzuldum haberini alinca, gecmis olsun Kerem.
Allah beterinden saklasin diyelim
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTekrar gecmis olsun Kerem. Saglikli sihhatli yine aramizdasin. Her zaman derim Mini sinifinin en saglam aracidir diye.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: