Samsung markasının terbiyesizliği ile hala boğuşmaktayım 23 gün bitti ve hala telefonumu alamadım. Önce teknisyen efendinin kontrol etmesini bekledik 5 gün sonra teknisyen kontrol etti google+ a düşen resimlerimden anladım bunuda serviste resimler çekilmiş. Daha sonrada yenisinin verilmesinin onay sürecine maruz kaldık koreden onay bekleniyormuş.Bu hafta başına kadar onay bekledik geçen gün onay veridiği bana iletildi bu sabahta aradıklarında ay sonu olduğundan sipariş geçilemeyeceğini en erken yarın belki geçileceğini söylediler yine beklemedeyiz.Ayrıca ilk aradığım günden beri durumun acil olduğunu defalarca ilettim hatta benden önce onlar bana durumunuzun acil olduğu buraya not alınmış diye söylediler. Demekki acil dememiş olsaydık 6 ay sonra alacaktık herhalde defalarca şikayet etmeme rağmen hatta küfür etmemem rağmen bu kadar terbiyesiz samsung beklemezdim.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Galaxy Note III
Çöküş
X
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi sana denk gelmiş ben çok şükür takir takir kullanıyorum gayette memnunum. Boyutuna da alıştım bundan sonra note4 alırım :P
Yorum Yap
-
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende cok memnunum gökhan bi araştır belli bi tarihten sonra sıfırını vermeleri lazım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende bu sabah itibariyle güncelledim herhangi bir sorun yok, devam. 2 kez böyle ufak çaplı güncelleme geldi ne halta yaradığını hala anlamış değilim
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPc denmi wifi denmi geldi guncelleme? Suan yazilim guncelle dedigimde kies e yonlendiriyor?
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWifiden geldi, yaptım hiç bir sorun olmadı.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende pc den kies e baglayip yaptim. Klavyenin rengi degisti. Telefon aramalarinin cevap dugmeleri degisti. Iki gundur kullandigim icin belirgin baska birsey gormedim¿
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap