Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Galaxy Note III

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Samsung markasının terbiyesizliği ile hala boğuşmaktayım 23 gün bitti ve hala telefonumu alamadım. Önce teknisyen efendinin kontrol etmesini bekledik 5 gün sonra teknisyen kontrol etti google+ a düşen resimlerimden anladım bunuda serviste resimler çekilmiş. Daha sonrada yenisinin verilmesinin onay sürecine maruz kaldık koreden onay bekleniyormuş.Bu hafta başına kadar onay bekledik geçen gün onay veridiği bana iletildi bu sabahta aradıklarında ay sonu olduğundan sipariş geçilemeyeceğini en erken yarın belki geçileceğini söylediler yine beklemedeyiz.Ayrıca ilk aradığım günden beri durumun acil olduğunu defalarca ilettim hatta benden önce onlar bana durumunuzun acil olduğu buraya not alınmış diye söylediler. Demekki acil dememiş olsaydık 6 ay sonra alacaktık herhalde defalarca şikayet etmeme rağmen hatta küfür etmemem rağmen bu kadar terbiyesiz samsung beklemezdim.
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Note 4 cikiyomus oyle duydum Gokhan

35KES99 via Tapatalk on Galaxy Note 2
      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

5 te çıkar ama ben daha servisten alamam herhalde bu kadar gevşek firma olamaz.
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Abi sana denk gelmiş ben çok şükür takir takir kullanıyorum gayette memnunum. Boyutuna da alıştım bundan sonra note4 alırım :P

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Abi sana denk gelmiş ben çok şükür takir takir kullanıyorum gayette memnunum. Boyutuna da alıştım bundan sonra note4 alırım :P
            Arızalı olması bana denk geldi ondan dolayı sorunum yok sadece olayınbu kadar uzun sürmesi pes dedirtti.
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Bende cok memnunum gökhan bi araştır belli bi tarihten sonra sıfırını vermeleri lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Bende cok memnunum gökhan bi araştır belli bi tarihten sonra sıfırını vermeleri lazım

Fatura trihinden itibaren 30 gün içinde arıza tespit edildikten sonra sıfır ürün veriliyor yada bana paramı geri verin diyorsun ,ben yeni cihaz istedim ama servisin işleyişi bu şekilde oluyo servis yoğun onay aşaması ayrı bir dert koreye sipariş geçme süresi var birde ithal edilme süresi var en son olarakta merkezden cihazı bıraktığım servise nakili var var da var yani. Ama cihaz laf edilmeyecek kadar güzel.
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Gokhan paranı iste yenisini alalım süre dolduktan sonra ihtar çektikmi mecbur vericekler

Yorum Yap

Tüm iyileştirmeleri yükledim. Kararlılıkla yükledim fakat böyle bir yazı çıkıyor bilmediğimiz bir güncellemesi var. Versyon 4.3

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Sözlük yanlış yazmış. Yukleyemedigim bir versyonmu var?

Yorum Yap

Bende bu sabah itibariyle güncelledim herhangi bir sorun yok, devam. 2 kez böyle ufak çaplı güncelleme geldi ne halta yaradığını hala anlamış değilim

Yorum Yap

Bende bu sabah itibariyle güncelledim herhangi bir sorun yok, devam. 2 kez böyle ufak çaplı güncelleme geldi ne halta yaradığını hala anlamış değilim
                          Pc denmi wifi denmi geldi guncelleme? Suan yazilim guncelle dedigimde kies e yonlendiriyor?

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Yorum Yap

Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Pc denmi wifi denmi geldi guncelleme? Suan yazilim guncelle dedigimde kies e yonlendiriyor?

GT-I9300 cihazımdan gönderildi
                            Wifiden geldi, yaptım hiç bir sorun olmadı.

Yorum Yap

Wifiden geldi, yaptım hiç bir sorun olmadı.
                              Bende pc den kies e baglayip yaptim. Klavyenin rengi degisti. Telefon aramalarinin cevap dugmeleri degisti. Iki gundur kullandigim icin belirgin baska birsey gormedim¿

Yorum Yap

Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Bende pc den kies e baglayip yaptim. Klavyenin rengi degisti. Telefon aramalarinin cevap dugmeleri degisti. Iki gundur kullandigim icin belirgin baska birsey gormedim¿

Bende herhangi bir değişiklik yok nedense... klavye rengi gri gibi hala ben fark görmedim. Cevap aramaları nasıl değişti ben hiç kullanışlı bulmuyorum bu yuvarlak hali sağa sola çekerek açmayı...

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X