Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Galaxy Note III
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa arkadas o değil de bu MINI Ekran olayı hani Iphone a göre uyumlu yapılıyordu da herseyi bu arabanın Apple a göre sözde, Alin'in samsung s4 arabaya bağlandığı zaman arayanın resmini gösteriyor emailler ve sms ler ekrana düşüyor ve düşen emailleri de ayrıca araba play tusuna basınca kendi okuyor ne anladım ben bu Iphonedan bileydim coktan samsung alırdım ki ilk işim samsung almak olacak
35KES99 via Tapatalk on Galaxy Note 2
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterConnected olmadan yapıyor bunları
Sadece USB kablo??
Yazilim guncelleme?
35KES99 via Tapatalk on Galaxy Note 2
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNo connected no usb no update onluy blutooth and galaxy s4sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNo connected no usb no update onluy blutooth and galaxy s4
Yorum Yap
-
Aslı kramp tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen bunun nasıl yapıldığına dair bir başlık var mı ? search ettim ama göremedim varsa linki paylaşır mısın
Yorum Yap
-
Aslı minislc tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende çok istiyorum valla ya laptop alcam ya note 3 kararsız kaldım
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
-
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraltın rengi yok mu bunun?
Yorum Yap
Yorum Yap