Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Abilerim ablalarım acele etmeyin. fazla değil 1 ay sonra kılıfıyla belkide akıllı kol saatiyle birlikte 1800 TL 'lerden alacaksınız. Anı özelliklerdeki Optimus G2 1600 TL 'den piyasaya girdi note 3 satışlarını baltalamak için. Asıl rekabet 1 ay içinde başlayacak. Benden tavsiye pusuya yatın bekleyin benim gibi
Abilerim ablalarım acele etmeyin. fazla değil 1 ay sonra kılıfıyla belkide akıllı kol saatiyle birlikte 1800 TL 'lerden alacaksınız. Anı özelliklerdeki Optimus G2 1600 TL 'den piyasaya girdi note 3 satışlarını baltalamak için. Asıl rekabet 1 ay içinde başlayacak. Benden tavsiye pusuya yatın bekleyin benim gibi
Harika bir haber , acıkcası Iphone6 yı da merak etmiyor degilim bir cıksın bakalım o zaman değiştirmeye karar verdim iyi olan beni kazansın :P
Note3 yanında gear verme durumları var biçok sitede ama kime nasıl verileceği muamma ilk 100 yada 150 dağıtım başlayınca belirlenecekmiş
Ben de 1800 tl civarina cekmelerini bekleyecegim. Eger ki o donemde gear ile bielikte o fiyata verirlerse alirim. Yoksa hayatimda 2. defa yenilemeden bir yil geçireceğim
Yorum Yap